Gintamada çok kılıç ustası var onu izle.Ana karakter sana iyi gelir.
http://www.korsanfan.com/konu/en-İyi-shonen-serisi-one-piece-hariç.1615/Yok, Zoro tadında bir adam varmış demek istedi. Kılıç ustası değil
Ülen bilemedim ya. Olmadı 4 bölüm Naruto 1 bölüm Hunter atarım
4 bölüm Naruto'dan 3 bölümü filler zaten HxH daha akıcı 10 ar bölüm gidersin gündeYok, Zoro tadında bir adam varmış demek istedi. Kılıç ustası değil
HxH hiç izleme bence. 5-6 kişi aynı şeyi söylemesine rağmen son sıraya koyduğuna göre belli ki sen bunu izlemek istemiyorsun.Tamam beyler karar verdim, tamam.
4 bölüm Naruto, 2 Gintama, 1 HxH
- Boku Dake ga Inai MachiBu arada ben de iki anime arıyorum; fakat isimlerini hatırlayamıyorum.
Biri kış döneminde çıkmıştı. Bayağı popülerdi. adamın biri geçmişe falan dönüyordu.
Öbürü ise tüm bölümlerini aynı anda vermişti. Onun da zaman yolculuğu içeren bir konusu vardı.Okul türüydü sanırım. Ya bahar ya da kış animesiydi.
Bu ikisinin isimlerini hatırlayan varsa, yazarsa çok hoş olur.
Teşekkür ederim.- Boku Dake ga Inai Machi
- ReLIFE
Yok Hunter gerçekten animesi süper ötesi, mangasını zor okursun çizimi biraz karalama gibi. Ama Zoro tarzı kimse yok yahu, kılıç ustasını geçtim yok yani Zoro. Hunter izleyeceksen yeni sezonu izle, eski animeyi izlemeyeceksin.Yok, Zoro tadında bir adam varmış demek istedi. Kılıç ustası değil
İlk bölümden nasıl ısınacaksın anlamadım. Bak sen HxH izle pişman olmayacaksın, akacak seri. Zaten Naruto ile arasında büyük bir grafik farkı var. Hisoka , Killua ayrı seveceksin.Tamam beyler karar verdim, tamam.
4 bölüm Naruto, 2 Gintama, 1 HxH