91 Days. 2016 yılı animesi. Ciddi bir mafya animesi diyebilirim kısaca. Bayağı kaliteli.
Teşekkürler.O seriyi biliyorum daha izlemedim.Spor pek istemiyorum bu aralar baydı artık.Kuroko No Basket. Mantığı yok ama sürükleyici olduğu için zevkli olabilir. ama genel olarak önermem.
jojo izle be hacoliSoma gibi diğer bölümü izlettirecek anime var mı yenilerden ?
Böyle turnuva tarzı da olur.Vakit geçsin diye sürükleyen birşey lazım çok sağlam olmasına gerek yok.
Son çıkanı izlemedim daha bekletiyordum bittiyse başlayabilirim.jojo izle be hacoli
25'nci bölümde, bir villian var tam şizofreniSon çıkanı izlemedim daha bekletiyordum bittiyse başlayabilirim.
Başka var mı jojo dışında önereceğin yepyeni olsa daha iyi olacak gibi onu sonra izleyebilirim.25'nci bölümde, bir villian var tam şizofreni
Yenileri pek takip etmiyorum. jojo, berserk ve 91 days var yenilerden. Aslında aklıma ilk Hikaru no go gelmişti eskilerden ama uzun 75 bölümBaşka var mı jojo dışında önereceğin yepyeni olsa daha iyi olacak gibi onu sonra izleyebilirim.
Ghost in the shell diyebilirim düşünmeden. İzlemediysen tabii.Sağlam karakter tahlilleri olan, psikolojik ve felsefik yönü ağır basan bir anime arıyorum.
Psycho Pass, Monster, Ergo Proxy vari olacak. Düşündürecek fakat akıcı da olacak. Sayko karakterler barındırabilir. Tavsiyesi olan varsa alayım
Yenileri takip etmemekte haklısın.Bende çerezlik vakit geçsin diye bakacağım diziden sıkıldım.O yüzden sürükleyici olsun yeter 91 days bir bakayım.Yenileri pek takip etmiyorum. jojo, berserk ve 91 days var yenilerden. Aslında aklıma ilk Hikaru no go gelmişti eskilerden ama uzun 75 bölüm