Hatta soruyu şöyle yapalım 2016 yılında çıkan animeler için bir fikri olan var mı?Ajin hakkında bi fikri olan var mı ?
Hatta soruyu şöyle yapalım 2016 yılında çıkan animeler için bir fikri olan var mı?Ajin hakkında bi fikri olan var mı ?
Çok fazlan filler bölüm yok zaten. İlk 2 bölüm filler. Onun dışında tek tük arada çıkabilir. Birde İlk 30-40 bölüm karakter tanıtımları genel olarak. Daha sonra açılacaktır. Umarım beğenirsinGintama'ya başladım da filler bölümler nasıldır izlenmeli mi bilen var mı ?
29 - 36 arası fillerD gray man izleyen varmı ben 16 Bölüm dayanabildim.Başlangıc kurgusu güzelde bi türlü beklenilen ivmeyi yakalayamadı.Şöyle FMA gibi bi anime tavsiyesi verebilicek var mı?
Esas olaylar 51'nci bölümden sonra başlıyordu ama, ilk 50 hazırlık ve filler bölümler ile dolu. Filler olmayan bölümleri izle, az kalmış zaten 51'e, sonrası akıcı
D.Gray man'de sevilen kısım olaylardan çok atmosfer bence. Tabi ileride konu toparlanıyor ve aksiyon da var. Mangakası çok hasta olduğu için animesi 103. bölümde iptal edildi. Geçen yıl manga tekrar çıkmaya başladı ama 3 ayda bir :/D gray man izleyen varmı ben 16 Bölüm dayanabildim.Başlangıc kurgusu güzelde bi türlü beklenilen ivmeyi yakalayamadı.Şöyle FMA gibi bi anime tavsiyesi verebilicek var mı?
Teşekkürler. Onada bakıcamD.Gray man'de sevilen kısım olaylardan çok atmosfer bence. Tabi ileride konu toparlanıyor ve aksiyon da var. Mangakası çok hasta olduğu için animesi 103. bölümde iptal edildi. Geçen yıl manga tekrar çıkmaya başladı ama 3 ayda bir :/
Animesinin de bu yıl içersinde devam edileceği duyuruldu.
Tavsiye olarak izledin mi bilmiyorum ama Nanatsu no Taizai gayet güzel.
Doğru verilmiş ama 1. olan şimdiyi anlatıyor. Zero ise geçmişi anlatıyor. 4. ise 1.hikayeyi tekrar ama farklı şekilde işliyor.Fate serisinin izleme sırası anizmde
1) Fate/stay Night (2006)
2) Fate Zero (2011)
3) Fate Zero 2 (2012)
4) Fate/stay Night: Unlimited Blade Works (2014)
5) Fate/stay Night: Unlimited Blade Works 2 (2015)
bu şekilde verilmiş izlemiş olan biri yardımcı olabilirmi ?