İzlediğin animelerin bir listesi varsa başka bir şey önerebilirim oraya bakıp.Nanatsu no Taizai
tavsiye eder misiniz? Nasıl bir şey?
http://myanimelist.net/animelist/darkspeed54İzlediğin animelerin bir listesi varsa başka bir şey önerebilirim oraya bakıp.
Hiç izleyecek bir anime bulamadığında vakit geçirmek için izlenebilecek bir seri bana göre.
İzlemeyi planladıklarından benim beğendiklerim Fate/Zero ve Baccano!.http://myanimelist.net/animelist/darkspeed54
slum dunk ve hajime no ippu yu yarıda bıraktıktan sonra spor animelerinin bana göre olmadığına karar erdim bu arada. Yalnız hajime no ippudan dövüşlerin olduğu bölümleri bulup bakıyorum sadece güzel oluyor
Onizuka,Samurai Champloo,Clannad(ilk seri sıkar ama karakterlere alışman gerek after story'de zaten ciğerlerin sökülecek),Baccano!.Bana bitmiş ve başlamayacak seri lazım arkadaşlar. Hani o kadar ki mümkünse yazarı, çizeri, yayıncısı, yapımcısı ölmüş-batmış olsun ki yeni sezonu gelecekmiş muhabbetleri dönmesin. Kaliteli olsun da tarzı pek farketmez. İzlediklerimi maalesef bilmiyorum yani izlediklerini söyle de ona göre muhabbeti olmasın. Şimdiden teşekkürler. Mesela yukarıdakilerden hangileri bitmiş?
GTO'yla Hellsing'i izledim. Zaten pek çıkmaz diye dram ve sporu tercihen istemiyorum diye belirtmedim ama sen de ağır dram-sporsever çıktın arkadaş Yine de sağol bi bakem belki severim.Onizuka,Samurai Champloo,Clannad(ilk seri sıkar ama karakterlere alışman gerek after story'de zaten ciğerlerin sökülecek),Baccano!.
Bunların dışında Major,One Outs,Hellsing Ultimate.
7'nci olan ikinci sezonu Hemen yanındaki, yani 8'nci sıradaki animeye bakınca içinde bir şeyler kıpraşmadı mı İzlemeyen kalmasın, kitap tadında akıyor Ginga Eiyuu Densetsu (Logh)GTO'yla Hellsing'i izledim. Zaten pek çıkmaz diye dram ve sporu tercihen istemiyorum diye belirtmedim ama sen de ağır dram-sporsever çıktın arkadaş Yine de sağol bi bakem belki severim.
Edit: Clannad'ın Myanimelist'te 7. sırada olduğunu öğrenmemle birlikte izlemeye başlıyorum.
Biliyorum 2. sezon olduğunu da ne yapayım izlemeyim mi 1. sezonu? Böyle çok Japonca olunca isimler direkt ilgimi çekmiyor ya. Sen dedikten sonra baktım da aslında tam benim istediğim gibi bu serinin yayınında ve yapımında emeği geçen herkesin çocukları bile kalmamıştır, devam edemez yani.7'nci olan ikinci sezonu Hemen yanındaki, yani 8'nci sıradaki animeye bakınca içinde bir şeyler kıpraşmadı mı İzlemeyen kalmasın, kitap tadında akıyor Ginga Eiyuu Densetsu (Logh)
Versailles no Bara, Cowboy Bebop, Monster, PlanetES, Golden Boy.Bana bitmiş ve başlamayacak seri lazım arkadaşlar. Hani o kadar ki mümkünse yazarı, çizeri, yayıncısı, yapımcısı ölmüş-batmış olsun ki yeni sezonu gelecekmiş muhabbetleri dönmesin. Kaliteli olsun da tarzı pek farketmez. İzlediklerimi maalesef bilmiyorum yani izlediklerini söyle de ona göre muhabbeti olmasın. Şimdiden teşekkürler. Mesela yukarıdakilerden hangileri bitmiş?