Steins Gate olabilir.Charlotte tarzı bir anime önerebilir misiniz?
Ya da içinde Tomori gibi bir karakter barındıran bir anime de olur.
Steins Gate olabilir.Charlotte tarzı bir anime önerebilir misiniz?
Teşekkür ederim bakacağım.Steins Gate olabilir.
Steins; gate ile ilgisini anlayamadım ama steins;gate kesin izlenmeli her anime sever tarafındandünyada en iyi ilk beşin içinde...Teşekkür ederim bakacağım.
Maçlardaki animasyon tarzı da harika. Hamlelerin fotoğraflama tarzı gösterimi felan.Ping Pong The Animation.Biraz geç oldu daha doğrusu bayadır niyetim vardı ama erteliyordum, Öncelikle serinin çizimlerini ilk kez izleyen herkes ''dandik'' der ama şans verilip izlenilmeye devam edildiğinde ''sıradışı'' kategorisine geçiyor. Bunun dışında neredeyse bütün soundtrackları efsane denilebilecek seviyede bitirince direk 3-4 tanesini telefona indirdim Spor animesi diye başladığın animede hayat dersi alıyorsun, Karakter gelişimi denen şey bu seride hakkaten var.
Tereddüt edipte başlamak isteyen arkadaşlara ve zamanı olupta izleyecek kısa seri arayanlara tavsiye ederim.
Şu ost'nin girdiği her sahnede efsane diyaloglar döndü.Maçlardaki animasyon tarzı da harika. Hamlelerin fotoğraflama tarzı gösterimi felan.
Ejder elemanın topa her vuruşundaki ejderha efekti de keza öyle. Çokzel seriydi ya Ayrıca mangakanın çizim tarzına en uyacak animasyon tarzı seçilmiş. Daha da iyi olmuş böyle.
Angel Beats ! aynı senaryoyu yazan adamın o da herhalde..Charlotte tarzı bir anime önerebilir misiniz?
onu izlemiştim sağolun yine deAngel Beats ! aynı senaryoyu yazan adamın o da herhalde..
Animeyi bitirdim.Çook güzeldi. Fakat Cidden ikisinin uzaktan yakından alakasi yokSteins; gate ile ilgisini anlayamadım ama steins;gate kesin izlenmeli her anime sever tarafındandünyada en iyi ilk beşin içinde...
Böyle bir animeyi önerdiğiniz için çok teşekkürler,bayağı memnun kaldımSteins Gate olabilir.
Yok izlemedim. Steins Gate kadar güzelse pazartesi başlarım. Önerir misin?@Sugoı
Code Geass'ı izledin mi?
Edit: Steins;Gate ile farklı olsalar da ikisini de çok severim de ondan sorayım dedim.