Coppelion'a 7 verdi söylentilerine ne diyeceksin ?!Ben en düşük 6 veriyom6'dan aşağı verdiklerimi siz düşünün
![]()
Coppelion'a 7 verdi söylentilerine ne diyeceksin ?!Ben en düşük 6 veriyom6'dan aşağı verdiklerimi siz düşünün
![]()
Seninkine göre hiç izlenmez. Hep düşük puan, izleyecek bişi çıkartamaz kimse oradanSenin puanlamalarına göre anime izlenmez zaten![]()
Kesinlikle izleyin derim. 10 verdim ona ben.Coppelion'a 7 verdi söylentilerine ne diyeceksin ?!
Ben sıkıldıklarıma 7 veriyom genelde. Onun da öyle bi kriteri vardır belkiCoppelion'a 7 verdi söylentilerine ne diyeceksin ?!
Ping Pong'a 10'u yapıştırdım amaSeninkine göre hiç izlenmez. Hep düşük puan, izleyecek bişi çıkartamaz kimse oradan![]()
Boku no Pico'yu tavsiye etmek ile ne farkı varKesinlikle izleyin derim. 10 verdim ona ben.
Ping Pong'a 10 vermeyenlerin elleri kangren olmuş diyolar.Ping Pong'a 10'u yapıştırdım amaBazıları hak etmesini biliyor
![]()
Onlar zamanında masa tenisi oynayıp yenilenlerPing Pong'a 10 vermeyenlerin elleri kangren olmuş diyolar.
Hero kenzanOnlar zamanında masa tenisi oynayıp yenilenler![]()
Aishiteruze.Hero kenzan![]()