Seinen tarzı ergen karakter olamayan,mümkünse bol kan içeren,felsefik savaş fark etmez anime söyleyin bana.Cılız erkek renkli saçlı kız olmasın da harbi büyük isi bisi olsun.
Berserk, Shigurui, Ninja Scroll Movie, Monster, Texhnolyze, Shin Angyo Onshi, Gungrave, Dogs; Bullets & Carnage...Seinen tarzı ergen karakter olamayan,mümkünse bol kan içeren,felsefik savaş fark etmez anime söyleyin bana.Cılız erkek renkli saçlı kız olmasın da harbi büyük isi bisi olsun.
Berserk anime manga baktim.Shin angyo aradığım tarz gibi 2.olarak ne önerirsin ?Berserk, Shigurui, Ninja Scroll Movie, Monster, Texhnolyze, Shin Angyo Onshi, Gungrave, Dogs; Bullets & Carnage...
Claymore'u öneririm eğer izlemediysen.Seinen tarzı ergen karakter olamayan,mümkünse bol kan içeren,felsefik savaş fark etmez anime söyleyin bana.Cılız erkek renkli saçlı kız olmasın da harbi büyük isi bisi olsun.
Rainbow, yeni çıkan animelerden gangsta., Legend of the galactic heroes, Kaiji öneririm.Seinen tarzı ergen karakter olamayan,mümkünse bol kan içeren,felsefik savaş fark etmez anime söyleyin bana.Cılız erkek renkli saçlı kız olmasın da harbi büyük isi bisi olsun.
Claymore, Kingdom, Basilisk aklıma geldi ama Claymore kadın karakterler olduğu için, Kingdom'un da anime çizimleri iyi olmadığı için yazmadım, Basilisk'i de izlemişindir zaten. Bunlar sorun değilse gayet iyiler.Claymore'u öneririm eğer izlemediysen.
Seneler oldu onu izleyeli.Claymore'u öneririm eğer izlemediysen.
Gangsta izledim beğendim.Hatta mangasina başladım.Diğer önerilerine bakayım eyvallah.Rainbow, yeni çıkan animelerden gangsta., Legend of the galactic heroes, Kaiji öneririm.
Eyvallah.Rainbow, Great teacher onizuka, Bakuman, Slam dunk, Hajime no ippo, Tengen toppa gurren lagann, Monster, Jojos bizarre adventure (2012), Barakamon, Kisejuu, Psycho pass, Gin no saji, Code geass
Film olarak: Akira ve Paprika
- 5 Centimeters per SecondArkadaşlar bana güzel bir anime önerebilirmisiniz?
Şu ana kadar one piece,naruto,bleach,death note,steins gate,fate zero,stay night,one outs,akame ga kill,hunterxhunter,full metal alchemist .... falan izledim.
Özellikle Kotonoha no Niwa tarzı animeler varsa güzel olabilir.