Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Magi serisindr sanki her şey çok hızlı gidiyor gibi. Bazı anlamlarda şikayetçi değilim ama bazen oldu bittiye getirmişler gibi de geliyor. Adamlar iki sezon animeye 198 manga harcamışlar. One piece olsa dört yıl aralıksız bölüm yayınlardı şu materyalle :D

Magi serisindr sanki her şey çok hızlı gidiyor gibi. Bazı anlamlarda şikayetçi değilim ama bazen oldu bittiye getirmişler gibi de geliyor. Adamlar iki sezon animeye 198 manga harcamışlar. One piece olsa dört yıl aralıksız bölüm yayınlardı şu materyalle :D
mangaya geçtin mi

Anime aslında güzel bir yerde bitiyor ancak ondan sonra bayağı bir olay oluyor. Only anime olursan da yine iyi bir tecrübe sayılır.
Yok o anlamda demedim animenin yaptığı kısım zaman zaman yüzeysel hissettiriyor gibi. çok fazla manga kullanılmış bölümlerde. o yüzden mangasını da baştan okumak gerekebilir gibi geldi bana ama gerek yoksa okumam tabii :D

Magi animesi iyidir. Dolu dolu ve sürükleyici, severim.

Yıllar önce böyle bir seri vardı sevenleri de vardı bi bakayım şuna deyip başladım güzel seriymiş. Beklediğim çok kan da var hatta. Büyü temalı bir seride beklendik bir şey değil ilk bakışta.
Kandan ziyade ortalama bir battle shounen'e göre çok daha fazla din, politika ve felsefe içeriyor. Irkçılık, ayrımcılık, insan doğası gibi kavramlara derinlemesine giriyor. Çok hoş bir ana karakter kadrosu olması da cabası. Aliybaba genelde sevilmese de çok özgün bir ana karakter örneğin. Özgün ana karakter denince akla genelde Gintoki, Onizuka falan gelir ama Aliybaba klasik gibi görünen ama diğer ana karakterlere göre asla şovu çalmayan, kusurları ve kendi içinde aşması gereken sorunları olan daha "insan" gibi hissettiren bir karakter.

Mangadaki final arcı çok kötü ama zaten düzgün final yapabilmiş battle shounen tek tük. Görmezden gelinebilir o kusuru. :p Bir de düzgün final yapabilse FMA kategorisine koyardık. :)

Kandan ziyade ortalama bir battle shounen'e göre çok daha fazla din, politika ve felsefe içeriyor. Irkçılık, ayrımcılık, insan doğası gibi kavramlara derinlemesine giriyor. Çok hoş bir ana karakter kadrosu olması da cabası. Aliybaba genelde sevilmese de çok özgün bir ana karakter örneğin. Özgün ana karakter denince akla genelde Gintoki, Onizuka falan gelir ama Aliybaba klasik gibi görünen ama diğer ana karakterlere göre asla şovu çalmayan, kusurları ve kendi içinde aşması gereken sorunları olan daha "insan" gibi hissettiren bir karakter.

Mangadaki final arcı çok kötü ama zaten düzgün final yapabilmiş battle shounen tek tük. Görmezden gelinebilir o kusuru. :p Bir de düzgün final yapabilse FMA kategorisine koyardık. :)
kişisel tercihler tabii ama ben ne finalin kötü olduğunu (büyük kusurları var) ne de fma'nın magi ile ya da herhangi bir top tier shounen ile aynı seviyede olduğunu düşünmüyorum

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık