Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Chikyuu ve Sakamoto bitince bu Cumartesi çok boş hissettirdi, Medalist de haftaya bitiyor. Elimde sadece Kusuriya kaldı, Cuma günkü bölümü çok ateşliydi.:) Bahar sezonunda Kuroshitsuji, Anne Shirley ve kütüphaneli doğaüstü Chuuzenji-sensei diye bir animeyi izlemeyi düşünüyorum.

Ishura 2. sezon da bitti. 3. sezon şart oğlu şart bence, olmazsa yazık ederler.

Ishura 2. sezon spoiler içerir:
Öncelikle çevirmen arkadaşa teşekkürler. Evet, son bölüm baya iyiydi. Karakterleri bir yad ettik. Herkesin Düşmanı, Gerçek İblis kral Shiki'yi de gördük. 2 sert çocuk, Psianop ve Alus'un atarlı muhabbetleri de güzeldi. Mestelexil'in çocukça gülüşünü ve konuşmalarını seviyorum. Ishura'da en sevdiğim karakterler arasında. 3. sezon çıkarsa çok iyi olur. Beklemedeyim, inşallah yarım bırakmazlar. Bari turnuvayı görelim, tüm sezonlar bundan bahsedip göstermezlerse, ağızda acı bir tat bırakır.

Bu Fate Zero neymiş ya. Başta vakit geçsin falan diye başladım fakat Zero bitince öbür yapımlarını izlemeyi düşünüyorum

Forumda Paranoia Agent ya da genel bir Satoshi Kon konusu olmadığı için şuraya atalım. Günlerdir çıkamadık 10.bölümden. İlk izlediğimde bu kadar etki yapmamıştı. Orijinalinden çok daha başarılı olmuş İngilizce duplaşı.

@Baryshx Favorilerinde Kuuchuu Buranko animesinden bir karakter gördüm, nasıl bir anime? Psikolojik serileri çok severim de bundaki canlı renkler gözlerimi kamaştırdı.😄

@Baryshx Favorilerinde Kuuchuu Buranko animesinden bir karakter gördüm, nasıl bir anime? Psikolojik serileri çok severim de bundaki canlı renkler gözlerimi kamaştırdı.😄
Ana karakterleri yansıtıyor. Renkli kişiliklere sahip karakterleri var. Renkler psikolojik durumlar ile ilgili de olabilir. Bunları yansıtmak için iyi bir yöntem. Bu açıdan The Tatami Galaxy'e benziyor. Harika bir psikolojik seri (Bana göre :D ) öneririm.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık