Animesi güzeldi bunun mangasını hiç okumadım ama .. Sevindim izlenir.Ao no Exorcist 2. sezonu 2017'de geliyor.
Animesi güzeldi bunun mangasını hiç okumadım ama .. Sevindim izlenir.Ao no Exorcist 2. sezonu 2017'de geliyor.
Oha çok mutlu oldum gerçekten de sevdiğim animelerden. Ama biraz uzun süre sonra gelicek. :IAo no Exorcist 2. sezonu 2017'de geliyor.
Aynen, 10 numara animedir. Zaten 10 puan vermiştim, gelmiş geçmiş en iyi villain performanslarından biri bu seride.Monster ın ilk 5 bölümünü falan izledim dün acayip sardı ya böyle bıkmışım animeler deki çocuksu çizimler den anime böyle karanlık hava da olunca hoşuma da gitti.
Mangasını okuyacaktım ama anime de hepsini içeriyormuş. Ondan animesine bakayım dedim.Aynen, 10 numara animedir. Zaten 10 puan vermiştim, gelmiş geçmiş en iyi villain performanslarından biri bu seride.
İzleyeli baya oldu ama ilk sezonun sonu filler bitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl toparlayacaklar acaba.Ao no Exorcist 2. sezonu 2017'de geliyor.
Aynen sonu çok saçmaydı...İzleyeli baya oldu ama ilk sezonun sonu filler bitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl toparlayacaklar acaba.
Bittiğinde bitmiş gibi değildi bir garipti. Devam edecek olması güzel.Ao no Exorcist 2. sezonu 2017'de geliyor.
Bilgiyi paylaşanlar güvenilir olduğu için itimat edip 2. sezonu gelecek şeklinde paylaştım. Normalde poster üzerinde 2. sezon olup olmayacağına dair bilgi yok. Resmin alt kısmında 2 büyük proje diyor biri anime diğeride Ao no Exorcist piyesi. Bu durumda serinin animesinin yeniden yapılması bile söz konusu olabilir. Ayrıntılı bilgiler Ao no Exorcist'in web sitesinde yazar büyük ihtimalle ama sitede de şuan bitmesine 4 gün kalan bir geri sayım var. Şahsen ben yeniden yapım olmasını tercih ederim ki eğer öyle olursa devam sezonu için daha sağlıklı olur. Eğer yeniden yapım değilde direk 2. sezon gelecekse de ne yapalım izleriz artık.İzleyeli baya oldu ama ilk sezonun sonu filler bitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl toparlayacaklar acaba.