saber kazanıyor işte nesini merak edecemStay'e devam edersen Zero'nun sonunu öğreneceksin. Sonra da o kim kazanırın heyecanı uçup gidecek Zero'yu izlerken.
Onca sağlam karakterin kapışmasının zevki biraz azalacak. :/

saber kazanıyor işte nesini merak edecemStay'e devam edersen Zero'nun sonunu öğreneceksin. Sonra da o kim kazanırın heyecanı uçup gidecek Zero'yu izlerken.
Onca sağlam karakterin kapışmasının zevki biraz azalacak. :/
Ezik ?Lan Night ergen serisi izlemeyin, yazıktır günahtır. Kendinize de mi acımanız yok.
Gerçi Saber eziği sevildiyse, Night serisi de pekala sevilebilir.![]()
Evet ezik. Ayrıca seviliyor olması ezikliğini örtüyor mu n'apıyor? Anlamadım.Ezik ?
Saber en sevilen bayan karakterlerden birisi animeler içinde.Bir kere genel konseptten farklı olduğu için orjinal zaten.
Yakın gelecekte açıklama beklemek nafile olur. Eğer manga en az 50-60 sayı ilerde olursa belki yeni bir sezon gelebilir. Yine de fazla umutlanmamalı. Madhouse'un Togashi'ye güvenip de yeni sezon çıkarması çok uzak bir olasılık.HxH animesi hakkında ciddiye alınacak bir açıklama duyan var mı?
Mangasına hiç bakmadım ama manga tekrar çıkınca bakasım geldi ama animesi fazla iyi olunca kıyamıyorum. Şimdi mangadan öğrenirsem ne olduğunu ileride zevki kaçar animenin.Yakın gelecekte açıklama beklemek nafile olur. Eğer manga en az 50-60 sayı ilerde olursa belki yeni bir sezon gelebilir. Yine de fazla umutlanmamalı. Madhouse'un Togashi'ye güvenip de yeni sezon çıkarması çok uzak bir olasılık.
Evet ezik. Ayrıca seviliyor olması ezikliğini örtüyor mu n'apıyor? Anlamadım.
Aptalca bir ideale sahip, gerizekalı bir karakter. Farklı olacağız diye Kral Arthur'un kadın olarak tasarlanmasından hiç bahsetmiyorum bile.
Ondan sonra kendisine verilen yeteneklerden bile bu kadın kaybetmez aga, diyebiliyoruz. Diye sıralayabilirim.
Senin veya bir başkasının seviyor olması da beni ilgilendiren bir konu değil ayrıca.
Ne?Büyük İskender'in, konuşurlarken Saber'ı haklı nedenlerle gömmesinden sonra hala nasıl bu kadar çok seviliyor anlamak pek mümkün değil. Ekusuukaribaaaa diye bağırmasından heralde. Başka bir sebep göremiyorum.![]()