Valla ben bir ara izledim 4-5 bölüm kadar, Gelecek görmedim.Tegami Bachi'yi bitiren var mı ? 18. bölümdeyim bir ilerleme yok. ana karakter ağlayıp duruyor çıldıracağım. yanındaki salak da ayrı sinir bozucu. tek bölümlük iyi yan karakterler götürüyor seriyi resmen
Umarım geleceği vardır. Yarım kalsın istemiyorum umarım pişman etmez beni.Valla ben bir ara izledim 4-5 bölüm kadar, Gelecek görmedim.
Seride ana bir konu var ama ikinci sezonda başlayacak diye düşünüyorum. Clannad Clannad after story gibi olur umarım.Tegami Bachi ben de yakında başlayacağım. Natsume ve Mushishi tarzında bir anime gibi, her bölümde mektupla ilgili duygusal/komik bir olay yaşanır ve biraz da aksiyon eklerler. Yine onlar gibi episodiktir sanırım, bu yüzden çok da ilerleme kaydedeceğini düşünmüyorum.
Natsume Yuujinchou genel itibariyle hoşuma giden bir seri oldu. Çevresindeki insanlardan farklı olarak youkaileri gören gencin çevresiyle ve youkailerle yaşadıklarını konu alıyor.Natsume'yi izleyen var mı? Nasıl bir seri?
Yok artık yeni serimi geliyor içerik?Vampire Hunter D: Bloodlust severler var mı, yeni seriden görsel yayınlandı