Zaten onunla eşleştirdiklerini görmüştüm vs'lerdeBildiğin Street Fighter'daki Akuma çakması
Zaten onunla eşleştirdiklerini görmüştüm vs'lerdeBildiğin Street Fighter'daki Akuma çakması
Aynen katılıyorum.Baccano etmez.Hele ilk 10 bölümünde falan sıkıldım bu muydu dedim.Karakterler dışında bir olayını göremedim sonradan biraz açıldı hikaye.Hazır lafi geçmişken Baccano > Durarara
Baccano > All
Aksini iddia edenle konuşmam zaten.
Yoo adam efsane be ne noobu.Psikopat manyak. Stainfeld bir şekilde alt etmişti sanırım onu diyorsun bende hatırlamıyorum çok izleyeli epey oldu.Aynı evrende geçiyorlar zaten ama Shizou çok op. Izaya sadece savuşturabiliyor onu o bile yenemez. Bir de Russo noob çıkmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum izleyeli baya oldu :S
Poserlıkta çığır açmışsın 3 gün girmedik
Ben ortada gülen birini göremiyorum.
Öyle hatırladım bir an nedense bakmak lazım tekrar.Aynen katılıyorum.Baccano etmez.Hele ilk 10 bölümünde falan sıkıldım bu muydu dedim.Karakterler dışında bir olayını göremedim sonradan biraz açıldı hikaye.
Yoo adam efsane be ne noobu.Psikopat manyak. Stainfeld bir şekilde alt etmişti sanırım onu diyorsun bende hatırlamıyorum çok izleyeli epey oldu.
Başka anime mi kalmadı da bunu izledin? :/Nanatsu no Taizai #1
Hadi koca memeli yardima muhtac bir prenses koyalim ve taciz edilmesine ragmen tesekkur etsin bkz nanatsu no taizai
Abim sectiBaşka anime mi kalmadı da bunu izledin? :/
Ecchi sacmaligi bir yana nasil bir anime?