Yalnız o dediğin çok güzel olur.Kira'nın ölüm meleği olduğu bir anime ilgi çekici olabilirdi : ))
Artık gelmez zaten. Yeni mangaları bitse de onun animesini yapsalar
Yalnız o dediğin çok güzel olur.Kira'nın ölüm meleği olduğu bir anime ilgi çekici olabilirdi : ))
Artık gelmez zaten. Yeni mangaları bitse de onun animesini yapsalar
@Trao 'nun attığı sahnede Ryuk ile konuşan Kira. Bu yüzden umutlandıran dedim : ))Yalnız o dediğin çok güzel olur.
Bu sıralama daha iyi geldi banaZero hikayesini bildiğimiz ilk kase savaşı. Sonra stay night var Ekusukaribaaa reyizin geldiği. Onun dışında bir de canon olan Unlimited blade works vardı yanlış hatırlamıyorsam. Seri için zaman sıralaması olarak yukarıdaki gibi. Fakat kase savaşı nedir falan öğrendikten sonra geçmişe gitmek istiyorsak stay night zero ubw yapılabilir. Daha bir çok yan sanayi var fakat bu 3 tanesi yeterli.
Zero'nun ambiyansı, karakterleri daha bir gerçek gibiydi. Ben de Zero'yu daha çok sevdiğimi söylemeliyim. Ama yeterince sabır ile ikisi de izlenir bence.Bu sıralama daha iyi geldi bana
Kafamı karıştıran diğer kısımda Zero izledikten sonra diğerlerinin Zero yanında baya bir sönük kalmasıymış :/ Sence o kadar büyük fark var mı?
Niye kral ? :dİzleme bro.
Çok ciddiyim.
Zevkler ve renklerdir o ya.Tam olarak serinin hangi tarafı sıktı da sevmedin ? Hikayesi içine çekmemiş diye anladım ben mesajında :/Gerçi 22 yaşındaymışsın ya, çok sıkmaz seni. Beni müthiş sıktıydı da ben 28 yaşındayım
Tavsiye etmeyip nedenini söyledi kral. Konu da tavsiye üzerine zaten.Taşınacak bir durum mu vardı?@AntiNewEra @prokiritya sohbetinize buradan devam edebilirsiniz.
Animeler hakkında ortak sohbet konusu burası. Diğer konuya anime buşmak için giren birisinin işini zorlaştırır, orada anime hakkında sohbet etmek. Bu nedenle taşıdım.Tavsiye etmeyip nedenini söyledi kral. Konu da tavsiye üzerine zaten.Taşınacak bir durum mu vardı?