MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOĞ DAIJOBU!All Might... Ulan ne bölümdü bee! Animesini izlemiş olanlar hangi bölümden bahsettiğimi çok iyi biliyorlardır. İlk başladığımda bu animeden pek beklentim yoktu ama her bölümünü keyifle izlemem bir yana şu son izlediğim bölüm inanılmaz bir şeydi. İyi ki 2 sene önce beğenmeyip bıraktığım animeye tekrardan başlamışım.
NAZE TTE? WATASHI GA KITA!!!MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOĞ DAIJOBU!
Ben beğenmedim animede orayı. İlk sezondaki All Might'ın dövüşünün yanında daha etkisiz kalmıştı. Mangada çok daha iyiydi.All Might... Ulan ne bölümdü bee! Animesini izlemiş olanlar hangi bölümden bahsettiğimi çok iyi biliyorlardır. İlk başladığımda bu animeden pek beklentim yoktu ama her bölümünü keyifle izlemem bir yana şu son izlediğim bölüm inanılmaz bir şeydi. İyi ki 2 sene önce beğenmeyip bıraktığım animeye tekrardan başlamışım.
Doğrudur. Mangayı okumadığım için bilmiyorum. Yalnız benim çok hoşuma gitti yine de.Ben beğenmedim animede orayı. İlk sezondaki All Might'ın dövüşünün yanında daha etkisiz kalmıştı. Mangada çok daha iyiydi.
O kadar da değil yahu. Renkli giyiniyorlar.Doğrudur. Mangayı okumadığım için bilmiyorum. Yalnız benim çok hoşuma gitti yine de.
@Eric Cartman
Senin anime iyi güzel de bu kostümler ne ayak la? Palyaço gibi geziyor olm hepsi de.
Ucube hepsi de.O kadar da değil yahu. Renkli giyiniyorlar.
Senin All Might ile kastettiğin bölüm hangisi? All Might'ın 2 dövüşü vardır beni benden alan.
Serinin en iyi kısımlarıydı.Ucube hepsi de.
3. sezon 11. Bölüm olması lazım.
Ben şuna tavım.Ucube hepsi de.
3. sezon 11. Bölüm olması lazım.