Teaser'de animasyon kötü gözüküyor, lanet 3DCG yüzündenBaki tarzı dövüş animesi arayanlara
Kengan Ashura yı önerebilirim.Henüz tr cevirisi yok maalesef 1-2 güne cevrilir diye umuyorum.
Teaser'de animasyon kötü gözüküyor, lanet 3DCG yüzündenBaki tarzı dövüş animesi arayanlara
Kengan Ashura yı önerebilirim.Henüz tr cevirisi yok maalesef 1-2 güne cevrilir diye umuyorum.
Animasyonu konusunda yapcak bir şey yok adamlar böyle tercih etmiş.Teaser'de animasyon kötü gözüküyor, lanet 3DCG yüzünden
Bu arada animenin bütün bölümleri Türkçe altyazı olarak yayınlandı. Planetdp'de var, Netflix olunca böyle oluyor işteAnimasyonu konusunda yapcak bir şey yok adamlar böyle tercih etmiş.
Hahaha. Bok gibi seri zaten. İyi yapmışsın.Yıllar sonra ilk kez yeni bir shounen izleyesim geldi. Black Clover mıdır nedir onu izleyeyim dedim ama o da ne? Olm o nasıl bir sestir lan? Nasıl iğrenç bir sestir bu? Hangi gerizekalı onay vermiş buna? Ulan daha 3. dakikadan kapatmak zorunda kaldım. Hayır yan karakter olsa tamam da ana karakter bir de. O kadar da bölüm indirdim mal gibi iyi mi!
Gece gece kulaklarımı patlattın sesi kıçına kaçasıca seiyuu bozuntusu seni.
Zaten dandik seri, boş ver.Yıllar sonra ilk kez yeni bir shounen izleyesim geldi. Black Clover mıdır nedir onu izleyeyim dedim ama o da ne? Olm o nasıl bir sestir lan? Nasıl iğrenç bir sestir bu? Hangi gerizekalı onay vermiş buna? Ulan daha 3. dakikadan kapatmak zorunda kaldım. Hayır yan karakter olsa tamam da ana karakter bir de. O kadar da bölüm indirdim mal gibi iyi mi!
Gece gece kulaklarımı patlattın sesi kıçına kaçasıca seiyuu bozuntusu seni.
Seriyi çok gömdüm de sana hiç denk gelmemiş, demek ki neymiş? Bir animeye başlamadan önce benden icazet alman gerekiyormuş.@amaneden
B.K olmak isteyen aşırı zararlı bir haşerenin maceralarını(!) anlatmaya çalışan kıytırık bir seri olduğunu araştırıp önceden bilmem gerekirdi. Benim hatam.
@William cutting
İnanılmaz bir şey ya. :/
Hail amaneden efendi.Seriyi çok gömdüm de sana hiç denk gelmemiş, demek ki neymiş? Bir animeye başlamadan önce benden icazet alman gerekiyormuş.