Ben de anlamadım onu, yayın tarihi yarındı 3 bölüm birden düşmüş. Netflix'te de değil.vinland sega netflix de felan mi yayınlanıyor ilk 3 bölüm çıkmış.
Ben de anlamadım onu, yayın tarihi yarındı 3 bölüm birden düşmüş. Netflix'te de değil.vinland sega netflix de felan mi yayınlanıyor ilk 3 bölüm çıkmış.
Anime şirketi böyle karar vermiş sanırım 3 hafta yayınlanmiçak yorumaların birinde yazıyordu.Ben de anlamadım onu, yayın tarihi yarındı 3 bölüm birden düşmüş. Netflix'te de değil.
Önceden duyurusu yapılmıştı zaten. Sanırım animenin yayınlanacağı kanal olan NHK almış bu kararı. O haftalar Vinland'ın yayınlanacağı saatlerde başka bir program yayınlamayı düşünüyorlardır muhtemelen. 4. bölüm 28 Temmuz'da çıkacakmış.Ben de anlamadım onu, yayın tarihi yarındı 3 bölüm birden düşmüş. Netflix'te de değil.
Anime şirketi böyle karar vermiş sanırım 3 hafta yayınlanmiçak yorumaların birinde yazıyordu.
Hadi ya idareli izleyelim o zaman. İyi bari yamyam gibi izlemedim hemen, şöyle bi baktım kapattım. Wit Stüdyo yine animasyonları konuşturmuş gibi duruyorÖnceden duyurusu yapılmıştı zaten. Sanırım animenin yayınlanacağı kanal olan NHK almış bu kararı. O haftalar Vinland'ın yayınlanacağı saatlerde başka bir program yayınlamayı düşünüyorlardır muhtemelen. 4. bölüm 28 Temmuz'da çıkacakmış.
Manga okunmuyor pc'den ya hiç sevmiyorum Yoksa hepsini geçtim bir Kingdom, iki Vinland'i acayip okumak isterdim. O yüzden animesinin çıktığını duyunca çok sevindim.Oha Vinland sonunda çıkmış ya la. Sevindim bu habere. Yalnız manga çizimleri çok kaliteliydi. Manga severlere tavsiyem animeyi değil mangayı takip etsinler.
Baya oldu gerçi ama ben sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Neyi rahatsız etti ki?Manga okunmuyor pc'den ya hiç sevmiyorum Yoksa hepsini geçtim bir Kingdom, iki Vinland'i acayip okumak isterdim. O yüzden animesinin çıktığını duyunca çok sevindim.
Sevmiyorum ya sadece. 16:9 ekran, mobil değil eline alıp uzanamıyorsun falan filan işte :/Baya oldu gerçi ama ben sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Neyi rahatsız etti ki?
Mobilden oku öyleyse xdSevmiyorum ya sadece. 16:9 ekran, mobil değil eline alıp uzanamıyorsun falan filan işte :/
Küçücük ekran bea Cilt veya dergi olarak elde etmemiz pek mümkün olmadığı için geriye bir tek tablet kalıyor işte. Bi ara vardı kırdım, tekrar alırsam manga okumaya dönerim artıkMobilden oku öyleyse xd