The Laughing Man ve Kuze Hideo çok iyi karakterlerStand Alone Complex izliyorum. Seri bildiğin Behzat Ç'ye bağladı, cinayet büro resmen.
Batou birazdan gelip "aga cinayet var" diyecek diye çok korkuyorum.
The Laughing Man ve Kuze Hideo çok iyi karakterlerStand Alone Complex izliyorum. Seri bildiğin Behzat Ç'ye bağladı, cinayet büro resmen.
Batou birazdan gelip "aga cinayet var" diyecek diye çok korkuyorum.
Kurgucu kesiyor. Director's cut da kurgucuyla hem fikir olamayan yönetmenin işe el atmasıyla oluyor. Normalde kurgucuya pek karışmıyorlar diye biliyorum.Arkadas final fantasy advent children da cloud sephiroth dogusunun inanilmaz derecede kesmisler.simdi internette director cut bolumunu izledim.amerikalilara yada bunu kesen kisiye lanetlee yagdirdim....
Açıkçası bence de ününü hak etmiyor. Ancak Black Clover'dan daha başarılı buldum ben. Black Clover'ı 110 sayı filan okuyup bıraktım. Boku no hero Academia'yı finale kadar takip edeceğim sanırım.Konu dışı ama izlediğim en kötü shonen Boku no Hero
Black Clover hiç bakmadım ama bnha ağır çöpAçıkçası bence de ününü hak etmiyor. Ancak Black Clover'dan daha başarılı buldum ben. Black Clover'ı 110 sayı filan okuyup bıraktım. Boku no hero Academia'yı finale kadar takip edeceğim sanırım.
Bnha bir tek benim hoşuma gidiyor galiba. Bir çok konuda vasat ama hızlı ilerliyor açıp mangasını okumam ama izlerim animesini.Black Clover hiç bakmadım ama bnha ağır çöp
Forumda seveni var ama benlik bir seri değilBnha bir tek benim hoşuma gidiyor galiba. Bir çok konuda vasat ama hızlı ilerliyor açıp mangasını okumam ama izlerim animesini.