Editlemeden önceki mesajımı mı gördün yoksa? İlk başta Kingdom yazmıştım çünkü. Bu da çok iyidir. Yalnız anime bitince mangasından devam etmek zorundasın. Bu yüzden silmiştim.Liste tutmuyorum. Magiyi izledim. Kingdom nasıl, tarihi bir şey mi ?
Editlemeden önceki mesajımı mı gördün yoksa? İlk başta Kingdom yazmıştım çünkü. Bu da çok iyidir. Yalnız anime bitince mangasından devam etmek zorundasın. Bu yüzden silmiştim.Liste tutmuyorum. Magiyi izledim. Kingdom nasıl, tarihi bir şey mi ?
Zankyou no Terror vs izlemişsindir zaten.Anime tavsiyesi olan var mı? Her türlü olabilir. Şöyle izleyince gerçekten iyi yapmış diyebileceğimiz.
HxH izlemişsindir, malum popüler bir seri.Bazı animeler dışında yaklaşık 1 yıldır falan anime izlemiyorum.Mangalar daha çok sarıyor bana.Varsa bu algıyı değiştirebilecek kalitede bir anime önerirseniz fena olmaz.
Ahahha ben de baktım senin mesajına tekrardan, Kingdom ı göremeyince ne oluyoruz dedim Shameless 8. sezon 1. bölüm çıkmış. O bitsin bakayım ona da.Editlemeden önceki mesajımı mı gördün yoksa? İlk başta Kingdom yazmıştım çünkü. Bu da çok iyidir. Yalnız anime bitince mangasından devam etmek zorundasın. Bu yüzden silmiştim.
Nasıl bir şey arıyorsun? Türü falan?Bazı animeler dışında yaklaşık 1 yıldır falan anime izlemiyorum.Mangalar daha çok sarıyor bana.Varsa bu algıyı değiştirebilecek kalitede bir anime önerirseniz fena olmaz.
İzledim. Ben de o ilk kısım yanlışına düştüm ACharlotte
İzlemişsin muhemelen?
İlk kısımları haricinde bitince ne diye izledim ki demeyeceğin ufak bir seri.
Kid seven biri, Durara izler ama sen izlemişsindir büyük ihtimal. K- projeckt diyorum. Kırmızı kral ve adamlarını seversin.Bazı animeler dışında yaklaşık 1 yıldır falan anime izlemiyorum.Mangalar daha çok sarıyor bana.Varsa bu algıyı değiştirebilecek kalitede bir anime önerirseniz fena olmaz.
Bir çoğunu izlemişsindir gerçiBazı animeler dışında yaklaşık 1 yıldır falan anime izlemiyorum.Mangalar daha çok sarıyor bana.Varsa bu algıyı değiştirebilecek kalitede bir anime önerirseniz fena olmaz.
Sıralama yapsam Haikyuu>Hellsing>Steins Gate olurdu ilk 3'üm. Voleybolu sevmezdim bile ama Haikyuu'dan sonra denk geldiğim maçların hepsini izler oldum.Bir çoğunu izlemişsindir gerçi
Steins;Gate
Mirai Nikki
Elfen Lied
No Game No Life
Another
Drifters
Mob Psycho 100
Boku dake ga inai machi
Haikyuu!!
Ergo Proxy
One Outs
Hellsing Ultimate
Mirai nikki, another ve elfen ne ya.Bir çoğunu izlemişsindir gerçi
Steins;Gate
Mirai Nikki
Elfen Lied
No Game No Life
Another
Drifters
Mob Psycho 100
Boku dake ga inai machi
Haikyuu!!
Ergo Proxy
One Outs
Hellsing Ultimate
Haikyuu güzeldi aynen. Az gaza getirmiyo insanı. Steins Gate de çok güzel. Yahari ore no seishun love come wa machigatteiru böyle bir seri de var. Romantik-okul diye geçiyor ama hayata dair güzel tespitleri var. Benim çok hoşuma gitmişti.Sıralama yapsam Haikyuu>Hellsing>Steins Gate olurdu ilk 3'üm. Voleybolu sevmezdim bile ama Haikyuu'dan sonra denk geldiğim maçların hepsini izler oldum.
Aklıma gelenleri yazdım işte. Ben sevmem öyle eskileri pek. Çizimler falan hoşuma gitmiyor eskilerin.Mirai nikki, another ve elfen ne ya.
Kaiji izle de gerçek kalite gör.
@Raiden
Senin için de geçerli bu.