Seri ilgimi çekmişti. İzlerim diyordum. One piece göndermesi ile izlemek vacip oldu : ))Inuyashiki.
Seri ilgimi çekmişti. İzlerim diyordum. One piece göndermesi ile izlemek vacip oldu : ))Inuyashiki.
Ben de ona aldanıp mangasını çevirdim hiç tavsiye etmem.Welcome to the N.H.K. şu ana kadar izlediğim en garip ve değişik anime olabilir.
Mangasını okuyacak pek vaktim yok zaten ama animesi bence güzel ve değişikti. Farklılık arayışında olan arkadaşlara tavsiye ederim. Mangasıyla animesi aynı yerde mi bitiyor bu arada?Ben de ona aldanıp mangasını çevirdim hiç tavsiye etmem.
Yok aynı yerde bitmiyor. Manga baya şey bir de. Hmmm. Müstehcen diyeyim. Lavuk sapıklığın sınırlarını zorluyor.Mangasını okuyacak pek vaktim yok zaten ama animesi bence güzel ve değişikti. Farklılık arayışında olan arkadaşlara tavsiye ederim. Mangasıyla animesi aynı yerde mi bitiyor bu arada?
Animede sansürlemişler demek ki. Harcamışlar güzel seriyi desene.Yok aynı yerde bitmiyor. Manga baya şey bir de. Hmmm. Müstehcen diyeyim. Lavuk sapıklığın sınırlarını zorluyor.
Animedeki bölümlere denk gelen manga bölümlerini demiyor, animenin bittiği yerden sonraki manga bölümleri için diyor ecchi/hentai herneyse işteAnimede sansürlemişler demek ki. Harcamışlar güzel seriyi desene.
NHK'yı animede baya bi tıraşlamışlar. Daha güzel ve harcamaktan ziyade iyi bir iş çıkarmışlar. Mangayı ben de kusa kusa okuduydum/editlediydim. 8 ciltlik işkence :SAnimede sansürlemişler demek ki. Harcamışlar güzel seriyi desene.
Hiç okuyasım yoktu zaten mangasını, bu kadar olumsuz şeyden sonra okumam da zaten.NHK'yı animede baya bi tıraşlamışlar. Daha güzel ve harcamaktan ziyade iyi bir iş çıkarmışlar. Mangayı ben de kusa kusa okuduydum/editlediydim. 8 ciltlik işkence :S
@ReiperBu Toriko'yu çok duydum bu forumda. Anime ya da mangasını tavsiye eden var mı?