GTO. İzlemişsindir gerçi.Beelzebub gibi komedi ağırlıklı anime önerecek olan var mı??
GTO. İzlemişsindir gerçi.Beelzebub gibi komedi ağırlıklı anime önerecek olan var mı??
Izlemedim. Liste de var da uzun diye bakmadim.GTO. İzlemişsindir gerçi.
Durma öyleyse hadi git izle. Normalde eski animeleri pek sevmem ama GTO'nun yeri ayrıdır benim için.Izlemedim. Liste de var da uzun diye bakmadim.
Tamam madem aksam başlayacağım.Durma öyleyse hadi git izle. Normalde eski animeleri pek sevmem ama GTO'nun yeri ayrıdır benim için.
Ben de Kuroko'dan sonra Haikyuu izleyince aynı şeyleri düşünmüştüm Ben de Slam Dunk'ı özellikle eski olduğu için sevmiştim. Biraz eski sever olmak gerekiyor onun için, hak veriyorum.@HaiKuo TianKong
Kuroko no Basket'in birkaç bölümünü izledim. Fena değil ama Haikyuu'nun hemen üstüne izlediğim için midir nedir bilmiyorum ama biraz sönük geldi bana, özellikle de karakterleri. Haikyuu'nun karakterleri çok daha iyi bence.
Slam Dunk ise çok eskiymiş. Eski animeleri izleyemiyorum bir türlü. Onu da geçtim o yüzden. Geriye bir tek One Outs kaldı. Ona da bakarım bir ara.
@Wataame Daisuki
GTO önermişim en son. Ne yaptın izledin mi bari? :/