Sanırım o sahne sezon finaliydi. 3'leme olanın ilk sezonunu beğendiysen sonraki sezonları özellikle son sezona kadar dayanmanı isterim.Devamı hakkında yorumu olan var mı heyecanlı mı merak ettim.Bozduysa kurcalamayacağım tekrar.
Sanırım o sahne sezon finaliydi. 3'leme olanın ilk sezonunu beğendiysen sonraki sezonları özellikle son sezona kadar dayanmanı isterim.Devamı hakkında yorumu olan var mı heyecanlı mı merak ettim.Bozduysa kurcalamayacağım tekrar.
Evet final bölümüydü.Devamını izleyecektim ama sonra bölümleri mi altyazıyı mı bulamamıştım ne kalmıştı öyle.Devamı iyi diyorsun yani.Sezon isimlerini karıştırmışlar baya benim en son izlediğim yıllar sonra çıkan ilk sezondu galiba.Sanırım o sahne sezon finaliydi. 3'leme olanın ilk sezonunu beğendiysen sonraki sezonları özellikle son sezona kadar dayanmanı isterim.
Senin izlediğin sezonun ismi Shou olması lazım. Ondan sonra Ten ve son sezon da Ketsu geliyor.Evet final bölümüydü.Devamını izleyecektim ama sonra bölümleri mi altyazıyı mı bulamamıştım ne kalmıştı öyle.Devamı iyi diyorsun yani.Sezon isimlerini karıştırmışlar baya benim en son izlediğim yıllar sonra çıkan ilk sezondu galiba.
Bakayım son sezon iyi diyorsan öyleyse.
Tamamdır.Teşekkür ettim ancak spoiler kısımları buton içine alman iyi olur böyle mesajlarda ben genel yorumlarda bulunmayı tercih ediyorum gerçi böyle durumlarda.
Göz attım incelemene. Bu arada kinci sezonu bi cacığa benzemiyor bence. Seri çoğu animeden çok çok iyi, verdiği gelecek dünya ve sistem düşüncesi ile :Ltaze taze bitirip tanıtım tadında bir şeyler karaladım. Psycho pass
https://sonsuzedit.blogspot.com.tr/2017/03/psycho-passtantm.html
onları izlemedim ama türünün hakkını veren bir yapım benceGöz attım incelemene. Bu arada kinci sezonu bi cacığa benzemiyor bence. Seri çoğu animeden çok çok iyi, verdiği gelecek dünya ve sistem düşüncesi ile :L
Ayrıca seri bana çokça Ghost in the Shell; SAC serilerini hatırlattı. Bilim-Kurgu ve Distopya severlerin baya hoşlanacağı bir seri