Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Dediklerinin tam zıttı ama senin hoşuna gideceğini düşündüğüm bi anime var. Tari Tari çoğu arkadaşım beğenerek izliyor, içinde koro falanda var.Hoş bir anime.
O listem de Mad House yapımıydı galiba çizimleri hoşuma gitmiştim. Tatil de izlerim artık. :)
Karanlık bir hava ve insanı düşünmeye sevk etme ; Ergo Proxy. Ama ağır gelebilir. Daredewill'in dediği Phantom da güzel animedir ama.
Ergo 1-2 bölüm izledim ama sıkıldım herhalde ya da bırakmıştım öyle olmadı tekrar bakarım teşekkürler. :)

O listem de Mad House yapımıydı galiba çizimleri hoşuma gitmiştim. Tatil de izlerim artık. :)

Ergo 1-2 bölüm izledim ama sıkıldım herhalde ya da bırakmıştım öyle olmadı tekrar bakarım teşekkürler. :)
Ağır gelebilir dediğim gibi, ilk başlarında olayı kavrayamıyorsun pek biraz şans tanımak lazım. Bir öneri daha yapayım; Serial Experiments Lain. Bu da ağır gelebilir gerçi. O vakit orta kıvamda bir öneri yapayım, izlemiş olabilirsin belki. Psycho - Passs.

Tamam yazayım da bir yerlere unutuyorum. Şimdi biraz baktım da Wolf Rain bir de Wicht Hunter Robin falan izleyin demişler de bilmiyorum.
Witch Hunter ilk on bölüm aynı şeyleri anlatır geri kalan bölümler aksiyonludur ve en güzel yere gelince bir anda biter kalırsın. Anime tarihinin en " ne bu şimdi" finallerinden birine sahip. İçinde çok şey bırakıyor.

Ağır gelebilir dediğim gibi, ilk başlarında olayı kavrayamıyorsun pek biraz şans tanımak lazım. Bir öneri daha yapayım; Serial Experiments Lain. Bu da ağır gelebilir gerçi. O vakit orta kıvamda bir öneri yapayım, izlemiş olabilirsin belki. Psycho - Passs.
Psycho Pass ı izledim de ikinci sezon bi kesmemişti beni :D yapacak bir şey yok
Witch Hunter ilk on bölüm aynı şeyleri anlatır geri kalan bölümler aksiyonludur ve en güzel yere gelince bir anda biter kalırsın. Anime tarihinin en " ne bu şimdi" finallerinden birine sahip. İçinde çok şey bırakıyor.
Bazı kişiler de öyle yazmıştı aynen

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık