Erifu Bugün 09:36 #491 Zogolo dedi ki: Bu yan hikaye midir nedir tanıdık gelmedi ? Seriyi izleyeli epey de oldu tekrarlamak gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla ... 2. sezondaki olayların devamını 3. filmde (Rebellion) göstermişlerdi, onu izlemiş miydin? Bu yeni film onun devamı olacak.
Zogolo dedi ki: Bu yan hikaye midir nedir tanıdık gelmedi ? Seriyi izleyeli epey de oldu tekrarlamak gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla ... 2. sezondaki olayların devamını 3. filmde (Rebellion) göstermişlerdi, onu izlemiş miydin? Bu yeni film onun devamı olacak.
Zogolo Bugün 13:09 #492 Erifu dedi ki: 2. sezondaki olayların devamını 3. filmde (Rebellion) göstermişlerdi, onu izlemiş miydin? Bu yeni film onun devamı olacak. Genişletmek için tıkla ... İzlemiştim de hikaye bitmişti diye hatırlıyorum demek ki hiçbir şey hatırlamıyormuşum neyse gelsin baştan izlerim artık
Erifu dedi ki: 2. sezondaki olayların devamını 3. filmde (Rebellion) göstermişlerdi, onu izlemiş miydin? Bu yeni film onun devamı olacak. Genişletmek için tıkla ... İzlemiştim de hikaye bitmişti diye hatırlıyorum demek ki hiçbir şey hatırlamıyormuşum neyse gelsin baştan izlerim artık
Erifu Bugün 13:12 #493 Zogolo dedi ki: İzlemiştim de hikaye bitmişti diye hatırlıyorum demek ki hiçbir şey hatırlamıyormuşum neyse gelsin baştan izlerim artık Genişletmek için tıkla ... Yok yok bitmedi, çok can alıcı bir yerde kaldı üstelik. Homura hazretleri gene yaptı yapacağını.
Zogolo dedi ki: İzlemiştim de hikaye bitmişti diye hatırlıyorum demek ki hiçbir şey hatırlamıyormuşum neyse gelsin baştan izlerim artık Genişletmek için tıkla ... Yok yok bitmedi, çok can alıcı bir yerde kaldı üstelik. Homura hazretleri gene yaptı yapacağını.
Zogolo 10 dakika önce #494 Erifu dedi ki: Yok yok bitmedi, çok can alıcı bir yerde kaldı üstelik. Homura hazretleri gene yaptı yapacağını. Genişletmek için tıkla ... Sanki iyi bir şey yapmıştı diye hatırlıyorum ama neyse bulanık kalsın
Erifu dedi ki: Yok yok bitmedi, çok can alıcı bir yerde kaldı üstelik. Homura hazretleri gene yaptı yapacağını. Genişletmek için tıkla ... Sanki iyi bir şey yapmıştı diye hatırlıyorum ama neyse bulanık kalsın