Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime-Manga Haberleri

Konusu yokmuş forumda ya ben tüm filmleri iki kere izledim. İkinci sefer izlerken kronolojik sırayla seyrettim, öyle izleyince bazı şeyler daha çok yerine oturdu.
Yav zaten bu karışık izleme işinden hiçbir şey anlamıyorum ben parçalar mutlaka kopuyor. Monogatari serisini öyle izlemiştim çorba olmuştu

Kızılırmak'ın Kıyısında ya da diğer adıyla Anadolu Hikâyesi adlı manganın TV ANİMESİ RESMİ OLARAK DUYURULDU

Yayın Tarihi: Yaz 2026
Animasyon Stüdyosu: Tatsunoko Pro

Shinohara Chie'nin kült shoujo serisinden uyarlanmıştır. Seri, modern Japonya'dan bir kızın zaman yolculuğu yaparak MÖ 1500'lü yıllardaki Hitit İmparatorluğu'na, Anadolu'ya gitmesini ve sonunda savaş tanrıçası İştar (Sora wa Akai Kawa no Hotori) olarak ün kazanmasını konu almaktadır.

Kızılırmak'ın Kıyısında ya da diğer adıyla Anadolu Hikâyesi adlı manganın TV ANİMESİ RESMİ OLARAK DUYURULDU

Yayın Tarihi: Yaz 2026
Animasyon Stüdyosu: Tatsunoko Pro

Shinohara Chie'nin kült shoujo serisinden uyarlanmıştır. Seri, modern Japonya'dan bir kızın zaman yolculuğu yaparak MÖ 1500'lü yıllardaki Hitit İmparatorluğu'na, Anadolu'ya gitmesini ve sonunda savaş tanrıçası İştar (Sora wa Akai Kawa no Hotori) olarak ün kazanmasını konu almaktadır.

Bu mangaka Anadolu'yu ve tarihimizi çok seviyor, uzun zaman önce üç mangasını okudum, buna 6 vermiştim yani o da içeriğinin hatrı içindi.😏 Kızın kahramanlıkları ve romantik olaylar çok basit yazılmış, bir shoujo için bile fazla basit yani bazısı saçmaydı hatta. Güzel konular seçerek bu işlere girişiyor, çizimleri falan da gayet güzel ama öyküleme olarak zayıf kalıyor bence.

Osmanlı'da Kanuni döneminde geçen serisi de var, onu okumadım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık