Yuh düzgün yaparlarsa milletin bayağı hoşuna gider. Geçmişte kalan çok kaliteli seinen seriler var. Vagabond,Holyland,Kokou no Hito, Homunculus vbLiar Game de geliyor. Cidden eskiye dönüş yapılıyor. Usogui de gelir umarım.
Yuh düzgün yaparlarsa milletin bayağı hoşuna gider. Geçmişte kalan çok kaliteli seinen seriler var. Vagabond,Holyland,Kokou no Hito, Homunculus vbLiar Game de geliyor. Cidden eskiye dönüş yapılıyor. Usogui de gelir umarım.
Vagabond'u Inoue tamamlasın önce. 10 senedir arada seri.Yuh düzgün yaparlarsa milletin bayağı hoşuna gider. Geçmişte kalan çok kaliteli seinen seriler var. Vagabond,Holyland,Kokou no Hito, Homunculus vb

Artık yeni yapılan hiçbir işe güvenmesem de madokayı tekrar izlemek gerekecek demek ki. Bir de bu stüdyonun animasyon tarzı çok yakışıyor bu işlereMahou Shoujo Madoka★Magica 4. film, yeni pv.
Bu trailer bayağı kafamı karıştırdı, öncekiyle hiç ilgisi olmayan başka bir konu üzerinden gideceklermiş gibi geldi.Herkes kek, pasta tıkınırken Sayaka'nın hâli ne öyle yav yazıktır, günahtır.
Açıkçası Homura'nin durumunun kaldığı yerden devam etmesini iple çekiyorum, ilk trailer tamamen onunla ilgiliydi. Bu seferki videoya bakarsak farklı rotaya da yer verilecek.Artık yeni yapılan hiçbir işe güvenmesem de madokayı tekrar izlemek gerekecek demek ki. Bir de bu stüdyonun animasyon tarzı çok yakışıyor bu işlere

Ben seriyi muhtemelen senden sonra izledim ama aklımda kalan pek bir şey yok doğrusu. İzlerken çok sevmiştim ama sonra gitti. Neyse ki gitti de tekrar izlemem için gerekçe olacakAçıkçası Homura'nin durumunun kaldığı yerden devam etmesini iple çekiyorum, ilk trailer tamamen onunla ilgiliydi. Bu seferki videoya bakarsak farklı rotaya da yer verilecek.
Evet kesinlikle, görsel ziyafet cidden. Müzikler de her zamanki gibi kraliçeden.
![]()
Senseinin en şanslı olduğu işlerden bence bu. Genelde kadının yaptığı işle çalıştığı projenin kalitesi denk olmuyor 
Kara no Kyoukai, Noir falan çok güzeldi ya.Genelde kadının yaptığı işle çalıştığı projenin kalitesi denk olmuyor![]()
Kara no kyoukai'ı unutmuşum bak hakikaten güzel seriydi ama tekrar izlemem lazım lise sonrasında falan izledim muhtemelen çünküKara no Kyoukai, Noir falan çok güzeldi ya.Bir süre sonra mangadan kopmuş olmasa Kuroshitsuji'yle Pandora Hearts da iyiydi.
Yani noir de fena seri değildi ama müziklerle doğru orantılı bir kalitesi olduğunu düşünmüyorum. Kuroshitsuji'yi de yarım izledim doğrusu hatırlamıyorum da Pandora Hearts'I izlemedim henüz