Mangasını çok okuyamadım, çevirisi yoktu ama animesi çok güzel.@Jiso Sen Haikyuu da mı okuyorsun ya
Mangasını çok okuyamadım, çevirisi yoktu ama animesi çok güzel.@Jiso Sen Haikyuu da mı okuyorsun ya
Animesi fena değil evet, bazen aksiyon çizimlerini sevmesem de yani :T Çok yavaş değil mi ya onun animesi nerdeydi ki en son :SMangasını çok okuyamadım, çevirisi yoktu ama animesi çok güzel.
Aslında mangaya yakındı sanırım ama sonra anime de baya ara verdiler. Yeni sezon seneye gelecek sanırım.Animesi fena değil evet, bazen aksiyon çizimlerini sevmesem de yani :T Çok yavaş değil mi ya onun animesi nerdeydi ki en son :S
Beğenmedim. Müzik, sulu gözler, Lelouch'un sesi. O ilk izlediğim Code Geass sezonlarının havasını alamadım veya ben değiştim
İmparatorumuz döndü.
Film, Canon değil sanırsam. 3. Sezon gelecek diye biliyordum ama tam emin değilimFilm mi yoksa bildiğin sezon mu ???
Ben bu seriyi hiç sevemedim nedense. Hatta mecha serileri nedense bana hep bir uzak geldi onunda etkisi olabilir sanırım. Vinland hakkında ne diyorsun? Epey hoş gözüküyordu trailerı.Beğenmedim. Müzik, sulu gözler, Lelouch'un sesi. O ilk izlediğim Code Geass sezonlarının havasını alamadım veya ben değiştim
Sevdim Vinland Saga'yı, her ne kadar yer yer 3D/CG olsa da, Berserk gibi bir facia değil, güzel yedirmişler gözüküyor. Karakter tasarımları ve seslendirmenler iyi gözüküyor, kan ve şiddette aynı şekilde.Ben bu seriyi hiç sevemedim nedense. Hatta mecha serileri nedense bana hep bir uzak geldi onunda etkisi olabilir sanırım. Vinland hakkında ne diyorsun? Epey hoş gözüküyordu trailerı.
Ekim ayında başlayacak.Psycho-Pass 3. sezon duyurulmuş sanırım. Tarih vs bilgisi olan var mı acaba?