Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime-Manga Haberleri

Bekleneni veremedi bence de. Takopi kafayı sıyıracak herkesi katledecek diye düşündüm yok olmadı. Sonu da ''he işte böyle yapalım da mutlu sonla bitirelim'' gibi olmuş.
Cidden, psikolojik bir şeyler katalım, nasıl olsa beğenilir gibi bir şey olmuş. Dediğin gibi en azından Takopi de delirseymiş bari.

Psyren candır. 2000ler dönemi jump neymiş be ozaman ki sıradan bir shonen manga bile bugün top 3e girer rahatça. Okuyalı yıllar oluyor ama güçler ve dövüşler oldukça güzeldi diye hatırlıyorum. Darısı Katekyo Hitman Reborn'a.
Aynen, ben okuduğum zamanlar Naruto, Bleach, One Piece, Jojo ve HxH'lar vardı. O zaman Psyren'i beğenmiyorduk.:oleyo2: Bolluğu ve kaliteyi görüyor musun?:respect:

Anime Stüdyosu düzgün olursa, 3DCGI saçmalıklarına girmezlerse, her türlü iş yapar.

Aynen, ben okuduğum zamanlar Naruto, Bleach, One Piece, Jojo ve HxH'lar vardı. O zaman Psyren'i beğenmiyorduk.:oleyo2: Bolluğu ve kaliteyi görüyor musun?:respect:

Anime Stüdyosu düzgün olursa, 3DCGI saçmalıklarına girmezlerse, her türlü iş yapar.
Çok nostalji yarattı bende bu haber eskiler bilir mangafox vardı eskiden. Orada hep top 10 da görüyordum bu seriyi. Psyren'in olduğu dönemde üç büyükler uluslararası takipçi kitlesine sahipti. son arc biraz aceleye gelmişti o yüzden.
Birde üç büyükler dışında jumpda Reborn, Toriko, Nurarihyon, Gamaran, Medaka Box, mx0 ve Beelzebub gibi çok fazla kaliteli battle shonen serisi vardı rekabet çok yüksekti yani.
Psyren'in mangakasının asistanları sonradan çok başarılı oldular. Black Clover, Beelzebub ve Kaiju no 8'in mangakaları onun asistanıydılar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık