Nerde okuduğuna bağlı keko ağabeyciğim. Benim yaşadığım ülkede okuyamazsın.Başlarda o kadar ön planda değildi, o kısım tamam da yine de umuma açık yerde okunmayacak bir seri değil. Hakkını yiyorsun.
Nerde okuduğuna bağlı keko ağabeyciğim. Benim yaşadığım ülkede okuyamazsın.Başlarda o kadar ön planda değildi, o kısım tamam da yine de umuma açık yerde okunmayacak bir seri değil. Hakkını yiyorsun.
Dostum ezbere bildiğim seriyi bana anlatma ben mangakanın külotçu damarının kabarıp saçma salak sahneler çizmesine vaktinde çok sövdüm ve sana da bu yüzden itiraz etmedim hentai değil dedim sadece. Havada uçuşan yapraklardan başka herhangi bir nesnenin kadın karakterlerin vücudunu kapatmadığı ekstrem noktalara gitti FT misali oradan ekmek yemek istedi son arcta ama eichhidir en nihayetinde o sahneler de. Serinin aksiyonu, karakterleri (hepsi apayrı birer olay) dövüşleri, komedisi vs yeter kendini keyifle okutturmaya. Hentai kardeş uzak durun çekilecek eser değilHocam eççi bilmesek okey de o baya ağır eççilerden mangaka ilerde full o tarafa yükleniyor.
Böyle serileri hala izleyebiliyor musun la :/Yeni sezon geliyor
Bunun yeri ayrı ya bende.Böyle serileri hala izleyebiliyor musun la :/