Belli değil.Fire Force 3. Sezon ne zaman gelecek? Tam olarak bi haber bulamadım da..
Belli değil.Fire Force 3. Sezon ne zaman gelecek? Tam olarak bi haber bulamadım da..
Teşekkürler.. şöyle bi haber duymuştum ama doğru mu bilememedim. Katekyo Hitman Reborn'un son manga arcı'ını anime uyarlaması ya da remastered gibi bişeydi sanırım..Belli değil.
Hocam o kesin bir bilgi değil maalesef ama ben manganın 20. yılına özel, seneye duyuru yapacaklarını düşünüyorum...Teşekkürler.. şöyle bi haber duymuştum ama doğru mu bilememedim. Katekyo Hitman Reborn'un son manga arcı'ını anime uyarlaması ya da remastered gibi bişeydi sanırım..
Hanma Baki: Son of Ogre izledin mi?Kengan Ashura yeni sezon geliyor ne bekledim ya ben bunu turnuva dövüşleri çok sarıyor.Cgı iyi güzel de 4 sene ara çok fazla.
İzledim onları eski animesinden günümüze kadar.Baki anime olarak daha iyi daha güzel hikayesi var ama dövüş koreografisi olarak bu seri daha doyurucu daha gerçekçi dövüşleri var.Baki’de biraz doğaüstü olaylar daha fazla gibi o bakımdan Jojo’ya benzetiyorum kalitesine yaklaşamasa da.Hanma Baki: Son of Ogre izledin mi?
GereksizGintama'ya yeni proje geliyormuş yarın umarım yeni manga serisi falandır
Ginpachi-Sensei geliyor.Gintama'ya yeni proje geliyormuş yarın umarım yeni manga serisi falandır
Katana ve şeytan olmayınca seri yapmıyorlar sanırım.