Sanji vs Ryokugyu olur bence. O da sapık gibi.Sanji nin olası Amirallerle vs leri gördüğümüzde rakibi çoktan belli olan Kizaru yu alacaktır.Zoro nun rakibide bizim kör amiral olur.Diğer göremediğimiz yeni amiralide Yamato alır.
Sanji vs Ryokugyu olur bence. O da sapık gibi.Sanji nin olası Amirallerle vs leri gördüğümüzde rakibi çoktan belli olan Kizaru yu alacaktır.Zoro nun rakibide bizim kör amiral olur.Diğer göremediğimiz yeni amiralide Yamato alır.
Ona yamato yu bırakmamın sebebi bir kadının yemek yedirmesini beklemesi.Oradan bile Oda güzel şeyler gösterebilir.Kizaru vs Sanji tekme hız show görürüz.Sanji vs Ryokugyu olur bence. O da sapık gibi.
O da olası, Yamato tayfaya katılacak gibi. Ama Kizaru vs Sanji olursa Zoro'nun itibarına epey gölge düşer o yüzden ben daha çok Ryo yakıştırdım. İşte Yamato işleri bozdu ama.Ona yamato yu bırakmamın sebebi bir kadının yemek yedirmesini beklemesi.Oradan bile Oda güzel şeyler gösterebilir.Kizaru vs Sanji tekme hız show görürüz.
Zoro nun itibarına neden göz düşşünki.Son derece tehlikeli bir meyvesi olan amiral.O da olası, Yamato tayfaya katılacak gibi. Ama Kizaru vs Sanji olursa Zoro'nun itibarına epey gölge düşer o yüzden ben daha çok Ryo yakıştırdım. İşte Yamato işleri bozdu ama.
Ben hatta Luffy vs Kizaru olur diyordum, kral haki hız veriyor gibi. Biraz hız üzerine eğitim gibi olurdu Luffy'e ama ne kadar ihtiyacı olur artık meçhul.
Çünkü ilk üç amiral serinin başından beri yeri olan, okuyucunun gözünde o imajla daha çok yerleşmiş karakterler. Issho ona nazaran daha pasif kalıyor. Güç olarak nasıl olur bilmiyorum da Kizaru çok daha çoşulacak bir rakip. O yüzden OP tarihi boyunca ilk defa Zoro'nun rakibi Sanji'nin rakibine göre sönük kalır bu eşleşmelerde.Zoro nun itibarına neden göz düşşünki.Son derece tehlikeli bir meyvesi olan amiral.
Peki fujitora bu dövüşten önce denizci karargâhını basıp hepsini tokatladıktan sonra zorodan dayak yerse ne olurÇünkü ilk üç amiral serinin başından beri yeri olan, okuyucunun gözünde o imajla daha çok yerleşmiş karakterler. Issho ona nazaran daha pasif kalıyor. Güç olarak nasıl olur bilmiyorum da Kizaru çok daha çoşulacak bir rakip. O yüzden OP tarihi boyunca ilk defa Zoro'nun rakibi Sanji'nin rakibine göre sönük kalır bu eşleşmelerde.
Kizaru nun karizma aurası fena.Ona yakışacak tek karakterde Sanji ? Zoro da kör amiralle olan vs sini devam edip sonlandırır.En son onu yerin dibine zımbalamıştı : )Çünkü ilk üç amiral serinin başından beri yeri olan, okuyucunun gözünde o imajla daha çok yerleşmiş karakterler. Issho ona nazaran daha pasif kalıyor. Güç olarak nasıl olur bilmiyorum da Kizaru çok daha çoşulacak bir rakip. O yüzden OP tarihi boyunca ilk defa Zoro'nun rakibi Sanji'nin rakibine göre sönük kalır bu eşleşmelerde.