Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller'in Gücü

Sizce?

• Yonkou > Amiral

Kullanılan: 216 79.7%
  • Yonkou = Amiral

Kullanılan: 42 15.5%
  • Yonkou < Amiral

Kullanılan: 13 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    271
Deme öyle ünvanı var :))) O haftaki ''en güçlü adam'' testini kaçırmamıştır bence.
Ünvan için birbiriyle savaşan bir yonkou görseydik keşke de içim yanmasaydı :(

Yüzeysel. WB sıradan bir yonkou değil, seri üzerindeki en güçlü karakter. Yani ona handikap verince Yonkou gücünün altında düşmüyor.
Sıradan olmaması delikli bir kova olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Wb gibi gözlem haki kullanamayacak kadar hasta olan birini hangi yonkou karşısına koyarsan koy; şansı sıfır. Hani sıradan bir yonkou olmaması sebebiyle en güçlü yonkou demeyi bırak.. Wb en güçsüz yonkou idi iki yıl önce. Savunamaz ya da sıyrılamazsan ölmek bankodur Op'ta. İster Wb ol ister Racır.

Ohaaaaaaaaaaa.
İlk defa bir konuda aynı fikirdeyiz. Nasıl yani ya :eek:
Oluyor demek ki arada öyle :)

Şu seride bir Karasakal'ı birde amiralleri çok küçük görüyor forum kullanıcıları. Her arc yeni bir karakter işlendiğinde forumdaki arkadaşlar o karakteri göklere çıkartıyor.(Örn:Katakuri/Dof)
-Amiral ayarında
-Yonkou ayarında
Sonra o karakterler Luffy'e yenilince niye yenildi diye, böyle saçma iş mi olur diye ateş püskürüyorlar. Şu seride kaç bölüm amirallerin hikayesi, dövüşleri işlendi de bir çıkarımda bulunuluyor anlamıyorum. Nasıl Yonkou bir grubun lideriyse amiralde denizcilerin lideri.
Gerçi amirallerin bizim izleyemediğimiz bir dövüşleri oldu. O da kendi aralarında ve o dövüşten sonra koskoca bir adanın hava durumu değişti. Bir tarafı bu bir tarafı alevler sardı.(Beyazsakal, Marineford savaşını saymıyorum çünkü mangaka o savaşta Ace ve Beyazsakalı idam etti)

Şu seride bir Karasakal'ı birde amiralleri çok küçük görüyor forum kullanıcıları. Her arc yeni bir karakter işlendiğinde forumdaki arkadaşlar o karakteri göklere çıkartıyor.(Örn:Katakuri/Dof)
-Amiral ayarında
-Yonkou ayarında
Sonra o karakterler Luffy'e yenilince niye yenildi diye, böyle saçma iş mi olur diye ateş püskürüyorlar. Şu seride kaç bölüm amirallerin hikayesi, dövüşleri işlendi de bir çıkarımda bulunuluyor anlamıyorum. Nasıl Yonkou bir grubun lideriyse amiralde denizcilerin lideri.
Gerçi amirallerin bizim izleyemediğimiz bir dövüşleri oldu. O da kendi aralarında ve o dövüşten sonra koskoca bir adanın hava durumu değişti. Bir tarafı bu bir tarafı alevler sardı.(Beyazsakal, Marineford savaşını saymıyorum çünkü mangaka o savaşta Ace ve Beyazsakalı idam etti)
Amiral 10 günde iklim değiştirir, yonkou 1 gecede rejimi değiştirir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık