Canımsın. Bunu de canımı ye.Bir saatte bir amirali yenmek başka bir şey, teklemek başka. Yenmesine yener ama tekleyemez hiçbirini.
Canımsın. Bunu de canımı ye.Bir saatte bir amirali yenmek başka bir şey, teklemek başka. Yenmesine yener ama tekleyemez hiçbirini.
Yakışır. Ne güzel konuştun öyle.
BM Udon'a yürümeye devam ederken Kizaru gelecekmiş 50 bölüm sonra.BM’yi ortadan kaldırırsa en büyük fanı ben olurum.
Ben hiçbir zaman WB amiral tekler diye bir şey iddia etmemiştim ki. Sen kendince kasılıyordun.Canımsın. Bunu de canımı ye.
Dediydin de neyse. Akainuya yaşlı hali çift attı, genç hali tekler gibisindenBen hiçbir zaman WB amiral tekler diye bir şey iddia etmemiştim ki. Sen kendince kasılıyordun.
Aahahahahahahah
BM Udon'a yürümeye devam ederken Kizaru gelecekmiş 50 bölüm sonra.
Kaido'nun kafasına o tasmayı takacağız.Aahahahahahahah
Kaido kizarunun içinden geçer. Yaşlı WB'ye benzemez. Amiraller sadece Yonkouları durdurabilecek güce sahip daha fazlası değil.
Olm espri amaçlı neyse de ciddi ciddi öyle bir şey demedim ben. Kendince triplere girdin sen hep.Dediydin de neyse. Akainuya yaşlı hali çift attı, genç hali tekler gibisinden
Ben anlamam. Bak neler diyorlar amirallere. Ula Jozu eğer Kizaru ile eşleşse Jozu alır diyen vardı ya la. Aokiji antisiymiş diye. BababababaOlm espri amaçlı neyse de ciddi ciddi öyle bir şey demedim ben. Kendince triplere girdin sen hep.
Olm ben WB amiral tekler filan demedim ciddi ciddi hiçbir yerde.Ben anlamam. Bak neler diyorlar amirallere. Ula Jozu eğer Kizaru ile eşleşse Jozu alır diyen vardı ya la. Aokiji antisiymiş diye. Bababababa