Benim gördüğüm kadarıyla yonko 1,5-2 amiral eder diyenler ''WB Aka'ya 2 attı'' diyerek bunu savunuyor.Sanki Aka tek saldırıda WB'nin kafasının bir kısmını götürememiş gibi.
''Yonko>amiral'' denklemi benim içinde nettir.Fakat aralarında çok fazla seviye farkı yok.Teke tek bir kapışmada çok uzun süren bir dövüşten sonra yonko alır.Ama ciddi hasarlarda alır.
Bir de sana 3 tatlı komutan vs BM'de komutanlara şans veririm demiştim.Sen de olmaz öyle şey demiştin.Bu konuda kararsız kalıyorum ama BM 3 komutanı yense bile çok çok zor olur bence.Ve eğer BM 3 komutanını çok zorlanarak yenebiliyorsa bir amiral de 1 sağ kol+komutanı zorlanarak yener demektir benim için.
''Yonko>amiral'' denklemi benim içinde nettir.Fakat aralarında çok fazla seviye farkı yok.Teke tek bir kapışmada çok uzun süren bir dövüşten sonra yonko alır.Ama ciddi hasarlarda alır.
Dövüşür de ciddi hasarlar vereceğini sanmıyorum.Bir komutan bir amirali sadece bir süre tutabilir.Bir amiral ise yonkoyu uzun süre tutmanın dışında dövüş sonunda ciddi hasarlarda verir bence.Bigmom'ın "Sen sadece benim ezik çocuklarımdan birisisin." dediği Katakuri, saatlerce bir amiralle dövüşebilir. Öyle Luffy gibi boyuna dayak da yemez ayrıca.
Bir de sana 3 tatlı komutan vs BM'de komutanlara şans veririm demiştim.Sen de olmaz öyle şey demiştin.Bu konuda kararsız kalıyorum ama BM 3 komutanı yense bile çok çok zor olur bence.Ve eğer BM 3 komutanını çok zorlanarak yenebiliyorsa bir amiral de 1 sağ kol+komutanı zorlanarak yener demektir benim için.