Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller'in Gücü Hakkında

Arada Buggy ve şenks sahneleri vardı diye hatırlıyorum.Gerci bu Kizarunun kaale almadığını geçersiz kılmıyor :D
:oops: O sahneler buradaysa gizem çözülmüş demektir.

Ben aslında bir sahneye gülüyorum çok. Kuzan denizi dondurmayı Shanks'ın yanında yapıyor animede. Shanks sadece ters bakıyor. Millet Shanks geleceği görüp Luffy'nin yaşadığını bildiği için Kuzan'ı kesmedi diyor. :hhh:

Akaniu yu hala küçük gören cümleler.Beyaz bıyığı ortasından pimaş boru geçecek şekilde deldi üzerine gitti kafasının yarısını aldı.Daha adamın napması lazım.Beyaz bıyık o sinirle tüm gücüyle ve siniriyle yere yapıştırdı Akayı aradan bir süre geçti birşey olmamış gibi çıktı yerden.Akaniu nun affı olmaz.Denk getirdimi kol bacak koparır.Aynı seviyede olduğu dönemdeki amiralin bacağını alması gibi.

Şimdi uzun uzadıya tartışmaya bence gerek yok. Basit bir soru soracağım. Herhangi bir yonko vs herhangi bir amiral, iki karakterin de handikapı yokken bir adaya koyulsalar ve kaçmanın yardım almanın mümkün olmadığı ortamda dövüşseler bu dövüşün galibi kim olur?

Şimdi uzun uzadıya tartışmaya bence gerek yok. Basit bir soru soracağım. Herhangi bir yonko vs herhangi bir amiral, iki karakterin de handikapı yokken bir adaya koyulsalar ve kaçmanın yardım almanın mümkün olmadığı ortamda dövüşseler bu dövüşün galibi kim olur?
Kim ile kimin dövüştüğüne bağlı.

Wb vs Akainu
Shanks vs Kizaru
BM vs Kuzan
Kaido vs Fuji

Şöyle bir liste yaptım mesela sana. Şartlar aynı.
WB ne yapacağı belli olmayan biri. Ben mesela Akainu , Kaido ve Big Mom'ı yener diyorum. Shanks yenilmeyebilir hiçbirine. Fuji'nin tam gücünü görmedik bir şey diyemiyorum. İlk üç Amiral'in , Kaido ve Big Mom'a karşı şansı var gibi. Ama Akainu bence kesin yener Kaido ve ya Big Mom'ı.

WB ne yapacağı belli olmayan biri. Ben mesela Akainu , Kaido ve Big Mom'ı yener diyorum. Shanks yenilmeyebilir hiçbirine. Fuji'nin tam gücünü görmedik bir şey diyemiyorum. İlk üç Amiral'in , Kaido ve Big Mom'a karşı şansı var gibi. Ama Akainu bence kesin yener Kaido ve ya Big Mom'ı.
Sen çıldırmışsın ağam.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık