2 grup var. Bir grup idrak edemeyecek kadar 'geçiştirmeli, sadece resimlere bakarak' okuyor. Diğer grup art niyetli grup. Okuduğunu anlayan her adam bence farkındadır.
Serinin ikinci yarısına kadar sürekli zirve olduğu vurgulanan Yonkou'lar ve hala Oda'nın efsanelerini perçinlediği Roger ve WB var. Bu yüzden uzunca bir süre kimse toz konduramadı. MF'de ise eski WB yoktu artık denildi. Akainu'nun sağlam bir Yonkou karşısında bir şansı olmadığı düşüncesi de devam etti. O zamanki mevcut bilgilerle bu çıkarımlarda bir yanlışlık yoktu bence.
Serinin ikinci yarısında Oda'nın daha fazla prim verdiği aşikar. Sağ kolla veya Yonkou ile Amiral kapışması görmediğimiz için havada kalıyor.
Öte yandan, amiral adayı olan iki vice admiral gördük. Şahsen şu an Luffy'nin karşısına çıksa ezilmeyecek VA yokken, amiral adayı olmaları beni yine şüpheye düşürdü. İsterse çok sağlam bir meyve yesinler yine de VA'dan bir meyveyle amiral oluyorsa, bu amirallerin gücünü sorgulatır bana.
Amiralleri hep sağ kollardan yukarıda ancak Yonkou'dan aşağıda gördüm. Sağ kollar eğer yetenekleri ters değilse uzun bir süre amiral tutabilirler gibi duruyor. Akainu, Marco'ya ters gelebilir ancak Kizaru'yu uzun süre tutabilir diye düşünüyorum mesela. Çünkü anlık yüksek hasar gücün yoksa Marco'yu devreden çıkarmak kolay değil. Açıkçası Yonkouların eksik bir yanı yok gibi. Her özelliğin en iyisi onlarda demiyorum ancak gerçekten de Oda'nın oluşturduğu bir yenilmezlik hissi var üzerlerinde. Ciddi bir handikapları yokken tabi.