Law'ın olayı sonsuz gençlik değil miydi ? O tarz bir ölümsüzlük olduğunu zannetmiyorum.Gidici gibi olursa çat verir birine ölümsüzlüğü savaşın yönü gene değişir.
Açıklamadılar onu diye hatırlıyorum. Ama sonsuza kadar yaşamanın pek bir espirisi yok. Belki kaidonun olayı bu ameliyattır. Dofta bundan görüp. ''Bende alayım şundan'' demiştir. Hatta aynı anda 2 kişide bulunmuyorsa Kaidonun counterı olur bu olayLaw'ın olayı sonsuz gençlik değil miydi ? O tarz bir ölümsüzlük olduğunu zannetmiyorum.
Adı üstünde sonsuz gençlik ameliyatı yani ecelle ölmüyorsun biri gelip kafana sıksa ölürsün yani.Açıklamadılar onu diye hatırlıyorum. Ama sonsuza kadar yaşamanın pek bir espirisi yok. Belki kaidonun olayı bu ameliyattır. Dofta bundan görüp. ''Bende alayım şundan'' demiştir. Hatta aynı anda 2 kişide bulunmuyorsa Kaidonun counterı olur bu olay
Senin iki lafın diğerini tutmuyor. Geçen Luffy için Akainu'yu tek yener diyordun.Akainu 11 tane delik açar, diğer iki amiral çok olmuş.
Ne zaman dedim?Senin iki lafın diğerini tutmuyor. Geçen Luffy için Akainu'yu tek yener diyordun.
Yapma etme. İnkar ? :SNe zaman dedim?