Konuyu görünce aklıma geldi. Hancock Aokiji saldıracaktı ya Hancok meybuz mu olacaktı yoksa Aokiji taş mı olacaktı. Bu sorunun cevabını bir türlü bulamadım
Aokiji de kadın düşkünü birine benziyor.

Umrunda olmaz Kuzan'ın.Konuyu görünce aklıma geldi. Hancock Aokiji saldıracaktı ya Hancok meybuz mu olacaktı yoksa Aokiji taş mı olacaktı. Bu sorunun cevabını bir türlü bulamadımAokiji de kadın düşkünü birine benziyor.
Joke karakterlerden birisi bana göre Hancock. Pek bir etkisi olacağını zannetmiyorum açıkçasıKonuyu görünce aklıma geldi. Hancock Aokiji saldıracaktı ya Hancok meybuz mu olacaktı yoksa Aokiji taş mı olacaktı. Bu sorunun cevabını bir türlü bulamadımAokiji de kadın düşkünü birine benziyor.
Arara diyerekten tasa donerdi, sonra tekmeyle kafasini ucururdu.Konuyu görünce aklıma geldi. Hancock Aokiji saldıracaktı ya Hancok meybuz mu olacaktı yoksa Aokiji taş mı olacaktı. Bu sorunun cevabını bir türlü bulamadımAokiji de kadın düşkünü birine benziyor.
Aynen lordlar guclu olmus, amirallere sengoku ve garpida getirsinler anca lordlara rakip olurlarBB ve mihawk dört amirali alır aslında ama amirallere ayıp olmasın diyoruz. Konu adaletsiz olmuş yoksa amirallerin suçu yok.
namiye akşam boşmusun falan çekmiyor muydu aokiji ? adam sübyancı bir de.Gerçi naminin yaş kaç ?Umrunda olmaz Kuzan'ın.
Ne bileyim tehlikeli bir gücü var Hancock'un tabi Kizaru, Akainu gibilerine sökmez o güç.Umrunda olmaz Kuzan'ın.
Bilmiyorum ya aklımda hep soru işareti olarak kalacakJoke karakterlerden birisi bana göre Hancock. Pek bir etkisi olacağını zannetmiyorum açıkçası![]()
Logia'ya etki edip etmediğini bilseydik keşke.Arara diyerekten tasa donerdi, sonra tekmeyle kafasini ucururdu.
Sanmam Kuzan'da bir etki yapacağını o Nami sahnesi Troll'dür biraz bu kadar düşkün değildir.Ne bileyim tehlikeli bir gücü var Hancock'un tabi Kizaru, Akainu gibilerine sökmez o güç.
Bilmiyorum ya aklımda hep soru işareti olarak kalacak
Logia'ya etki edip etmediğini bilseydik keşke.
Umarım trolldürSanmam Kuzan'da bir etki yapacağını o Nami sahnesi Troll'dür biraz bu kadar düşkün değildir.