Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
şu ankette Lordlara 20 oy gelmesinin tek sebebi ağır Mihawk fanları vallahi Zoro fanlarını özler olduk. Bu Mihawk fanları öyledir ki ; Kimisi isteseydi Yonkou olurdu der , kimisi Shanks'a acıdığını iddia eder , Kimi amiral seviyesi der bunlar hepsi senin suçun oda tuttun şu adama dünya'nın en iyi kılıç ustası dedin ee dünyanın en güçlü adamı öldü neden hala bu ısrar. Mihawk'ın ünvanı meşruluğunu yitirmiştir b Shirohigenin ölümünden sonra bende.

şu ankette Lordlara 20 oy gelmesinin tek sebebi ağır Mihawk fanları vallahi Zoro fanlarını özler olduk
ünvanından dolayı mihawk veya kral hakilerinden dolayı dof veya hancock diyenlere bişey demem ama bence amirallerin bir arada dövüşmesi olayı noktalandırıyor. o onu tutsa o onu tutsa durumu olmaz bu kadar kalabalıkta.
logialar karşıtı değilse diğer saldırılardan etkilenmiyor, fuji uçup meteorou bassa bile diğer amiraller ölmez bedeni olanlar mefta crocoda bire 4 dalcak değil ya amirallere, benim mantığıma göre fazla gelir amirallerin kombosu

şu ankette Lordlara 20 oy gelmesinin tek sebebi ağır Mihawk fanları vallahi Zoro fanlarını özler olduk. Bu Mihawk fanları öyledir ki ; Kimisi isteseydi Yonkou olurdu der , kimisi Shanks'a acıdığını iddia eder , Kimi amiral seviyesi der bunlar hepsi senin suçun oda tuttun şu adama dünya'nın en iyi kılıç ustası dedin ee dünyanın en güçlü adamı öldü neden hala bu ısrar. Mihawk'ın ünvanı meşruluğunu yitirmiştir b Shirohigenin ölümünden sonra bende.
Arada bir de olsa mantıklı şeyler söyleyebiliyormuşsun. Tebrik ederim. İçimden geçenleri yazmışsın.

ünvanından dolayı mihawk veya kral hakilerinden dolayı dof veya hancock diyenlere bişey demem ama bence amirallerin bir arada dövüşmesi olayı noktalandırıyor. o onu tutsa o onu tutsa durumu olmaz bu kadar kalabalıkta.
logialar karşıtı değilse diğer saldırılardan etkilenmiyor, fuji uçup meteorou bassa bile diğer amiraller ölmez bedeni olanlar mefta crocoda bire 4 dalcak değil ya amirallere, benim mantığıma göre fazla gelir amirallerin kombosu
Akainu vs Alayı gelsin ilk saldırıyı Akainu yapsın değil saldırmaya tenezzülü adım atıcak yer bulamazlar.Ryusei Kazanı hatırla zemin buz olmasına rağmen haşlandılar suda

insanlar demiş lordlar organize olurlarsa fena falanda, amiraller zaten senkron dövüşüp saldırabiliyorlar. savunma veya saldırılarını ortak yaparlarsa kim durabilir karşılarında bunu diyen yok.

benim görüşüme göre fujitoradan güçlü bir mihawk var onun dışında gerçekten amirallerlerle kapışabilecek başka karakter yok. mihawk diğer 3ünüde alamaz. kılıç ustalığından dolayı en iyisi odur, fujitorada ondan sonra gelir. bu durum unutulsun!!! diye strongest swordman den undefeeted swordman e çevirdi oda

amiraller her türlü 2 ve/veya fazla kişiyse lordların tamamını alırlar bence
Issho'nun meyvesi ne peki? Canı sıkılınca uçmak için değildir kanımca. Karakterleri meyvelerinden ayrı değerlendirmek mantığını hala anlayabilmiş değilim. :/

meteor felan hikaye Law bile kesti Dof sineklik gibi meteoru süzüyor , mesele mi meteor felan.
Ayrıca Dai Funkaya felan gidecekse bu adamlar bence hükümet boşuna kendi safına çekmeye çalışıyor , Dof gelip adamların mekanında Sengoku'a posta koyuyor (Gücünden veya değil meseleyi uzatsa Sengoku bildiğin dövüşecektiler) , kolay mı öyle bu herifleri paketlemek , çok tek taraflı bakıyorsunuz, bu adamların kendi güçlerine güveni olmasa Mariejoa gibi bir mekana gelip artistlik yapmazlar, Kuma geldi Sabondy'de Kizaru'nun gözü önünde tüm tayfayı uçurdu Kizaru sen ayaksın dediğinde , seni bağlamaz işine bak diyende bu adam, Dof Aokiji'nin en yakın arkadaşını yerde pestil etmişken Aokiji neden Dof'u orada paketlemedi diye merak eden var mı? Kolay değil bu çapta adamları devirmek herifler dünyanın en korkulan korsanları sıfatında (Yonkoulardan sonra) .

Denizciler + Lordlar yonkouları dengelemek için var diyen Garp'ın kendisi denizciler nasıl bir güçse Lordlarda onlara denk bir güç olarak görülüyor demekki.Akainu fanı olmama rağmen ben bu adamın Mihawk ve Dof'u aynı anda yeneceğini düşünmüyorum.

Lordların tarafına Luffy koysak işler değişebilir belki:a: Konuyu biraz baltalamış gibi oluyoruz, fakat harbi işin rengi değişebilir.

Edit:mad:CooL Onların ikisi alsın o azmanı diğer 3 ne olacak hadi birini de Kuma Law ve Jinbei alsın diğer ikisi ne olacak birini de Karasakal ve yanındaki ucubeler alsa yine boşta amiral kalıyor. Yani 4 'ünü aynı anda almaları söz konusu olamaz.

meteor felan hikaye Law bile kesti Dof sineklik gibi meteoru süzüyor , mesele mi meteor felan.
Ayrıca Dai Funkaya felan gidecekse bu adamlar bence hükümet boşuna kendi safına çekmeye çalışıyor , Dof gelip adamların mekanında Sengoku'a posta koyuyor (Gücünden veya değil meseleyi uzatsa Sengoku bildiğin dövüşecektiler) , kolay mı öyle bu herifleri paketlemek , çok tek taraflı bakıyorsunuz, bu adamların kendi güçlerine güveni olmasa Mariejoa gibi bir mekana gelip artistlik yapmazlar, Kuma geldi Sabondy'de Kizaru'nun gözü önünde tüm tayfayı uçurdu Kizaru sen ayaksın dediğinde , seni bağlamaz işine bak diyende bu adam, Dof Aokiji'nin en yakın arkadaşını yerde pestil etmişken Aokiji neden Dof'u orada paketlemedi diye merak eden var mı? Kolay değil bu çapta adamları devirmek herifler dünyanın en korkulan korsanları sıfatında (Yonkoulardan sonra) .

Denizciler + Lordlar yonkouları dengelemek için var diyen Garp'ın kendisi denizciler nasıl bir güçse Lordlarda onlara denk bir güç olarak görülüyor demekki.Akainu fanı olmama rağmen ben bu adamın Mihawk ve Dof'u aynı anda yeneceğini düşünmüyorum.
Lordlar hükümete bağlı ve denizcilere hesap vermiyorlar. Cp ler gibi düşün. :/

Anketin şu haliyle ağır yara bile alsalar amiraller bir şekilde öper.

4 tane canavar,bir tanesi ultra canavar ve karşında buggy ve moria dışında adamakıllı 8 rakip var.Onlardanda Teach,Mihawk ve Doflamingo kaydadeğer rakipler.

Amiral durdurabilen ace'i yenen Teach.Meyveyi kullanabilirse tehlikeli olur.
Amirale karşı kendini rahat savunacak Mihawk ve Doflamingo var.Bu ikiside sağlam kapışabilir.

Gerisi maalesef Jinbei örneğinden görüleceği üzere ancak birkaç dakika dayanabilir.Crocodile logia avantajıyla dayanır ama zarar vermeside çok zor.

Fakat anket şu anki orjinal 7 shichibukai ve 3 amiral üzerinden yapılsaydı bu sefer amiralleri azda olsa geride görebilirdim.

Gücünü bilmesekte Greenbull
İssho
Kizaru

karşısına Buggy dışında sağlam 6 kişi çıkıyor.Gösterilmeyen adam zaten amiral kolu almış.Yani Mihawk,Dof ile beraber amiral tutarlarken diğerleride yardım ederse zorda olsa alt edebilirler.Fakat anketin şu anki halinde mümkün değil.4 amiral çok daha fazla bir savaş gücü,hele bir tanesi Akainu gibi azman bir filo amirali olunca...

Bu dövüşleri ne şekilde düşünürsek düşünelim lordlar her türlü yenilir. Mihawk'a güveniyorum bir amirali tutabilir belki ( yener demiyorum ) ama diğerleri pek bir şey beceremezler gibi. Zaten mihawk-dof-jinbei dışında logialara vurabilicek birisi yok orda.Hancock vursada etki etmez yani en fazla kendine yazık eder. 20 oyu yine iyi almış lordlar :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık