Reis kara kılıç ustası vs beyaz kılıççı olunca sayı çok önemli değil. Kara kılıç ustası Aramaki muhtemelen Zoro + King + Shiryuu'yu tek başına alır, hem de kılıçlarını kırarak.Aramaki'yi de karşıya atın böyle dengesiz olmuş.

Reis kara kılıç ustası vs beyaz kılıççı olunca sayı çok önemli değil. Kara kılıç ustası Aramaki muhtemelen Zoro + King + Shiryuu'yu tek başına alır, hem de kılıçlarını kırarak.Aramaki'yi de karşıya atın böyle dengesiz olmuş.
Sanji, Kid'i alıyor. 6 Sağ kol 4 Amiral alıyor skalanda tek doğru yok elhamdülillahAramaki'yi de karşıya atın böyle dengesiz olmuş.
Bana kalsa 1 Amiral vs 6 Sağ Kol açılırdı.Konu geyik konusu olduğu için şakalar havada uçuşmuş. Gerçekliğe dönersek herhangi bir amiral tüm sağ kolları tek başına alabilir.
Sakazuki vs Kuzan savaşını izlemek için 6 sağkol Punkhazard'a gelse kaç tanesi adadan sağ çıkabilir konusu açılsın.Bana kalsa 1 Amiral vs 6 Sağ Kol açılırdı.
Zoro kizaruyu biraz hırpalasın burası karışır.Zoro azmaya başladığı an bu konu coşkuya gelecek
Reis sana kalsa Aramaki vs Roger-Wb-Shanks-Bb-Kaido-BM konusu da açılırdı.Bana kalsa 1 Amiral vs 6 Sağ Kol açılırdı.
Suyunu çıkarmamak lazım gibi :dBana kalsa 1 Amiral vs 6 Sağ Kol açılırdı.