Tüm Yonkolar için diyemeyiz ama. Big Mom ve Kaido'nun hayvaniliği başka. Shanks ve Teach'in kırılganlığı başka.Tanıtım açısından yarattıkları etki açısından
yonkolar hep öndeydi. Amirallerle aralarında o kadar fark yoktur ama yonkolar her daim öndeydi.
Aynen öyle.Amiraller daha bir insana benzediği için güçsüz görülüyor.Yonkoulara bakıyorsun Wb büyük insan,Teach tövbe estafurullah bir şey, Kaido ve Big Mom azman.Gerçi amirallerin meyveleri daha iyi bence o ayrı.Bir şenks insana benziyor dedik o da köpek çıktıTanıtım açısından yarattıkları etki açısından
yonkolar hep öndeydi. Amirallerle aralarında o kadar fark yoktur ama yonkolar her daim öndeydi.
Yemin ediyorum şu yorumu okurken acaba kaçıncı satırda shankse laf atacak diye bekledim ki son cümlede etmişsinAynen öyle.Amiraller daha bir insana benzediği için güçsüz görülüyor.Yonkoulara bakıyorsun Wb büyük insan,Teach tövbe estafurullah bir şey, Kaido ve Big Mom azman.Gerçi amirallerin meyveleri daha iyi bence o ayrı.Bir şenks insana benziyor dedik o da köpek çıktı
Shankse kırılgan diyemeyiz. Teach kırılgan olabilir çünkü meyvesi daha çok acı hissetmesine neden oluyor.Tüm Yonkolar için diyemeyiz ama. Big Mom ve Kaido'nun hayvaniliği başka. Shanks ve Teach'in kırılganlığı başka.
Shanks'de Kaido gibi bir etki yok işte. Onu diyorum.Shankse kırılgan diyemeyiz. Teach kırılgan olabilir çünkü meyvesi daha çok acı hissetmesine neden oluyor.
Ben aslında o cümleyi güç açısından demedim
tanıtım ve etki açısından dedim.
Saçları yanan ve güneşin üstünde uçan bir Bm ile bir amirali bir tutamıyorum nedense. Aralarında fazla fark yoktur ama.
Eh yani gerçi yine de güçlü bir adam.Yemin ediyorum şu yorumu okurken acaba kaçıncı satırda shankse laf atacak diye bekledim ki son cümlede etmişsin
Görünüş olarak doğru ama shanks girişimleriyle kaido’dan fazla bir etki yaptı bende. Wb ile kılıç tokuşturması savaşı durdurması ve gorosei ile buluşması. Bunlar baya büyük etki yaptı bende.Shanks'de Kaido gibi bir etki yok işte. Onu diyorum.