Mihawk yorumun nedirSakazuki ve Kuzan'ı şuan amiral olmadıkları için onları saymıyorum, bu ikisinde kral hakisi olduğunu düşündüğüm için seviyeyi arttırıyorlar. Kizaru Fujitora ve Aramaki'ye en yakın olan Ben Beckman'dır.
Mihawk yorumun nedirSakazuki ve Kuzan'ı şuan amiral olmadıkları için onları saymıyorum, bu ikisinde kral hakisi olduğunu düşündüğüm için seviyeyi arttırıyorlar. Kizaru Fujitora ve Aramaki'ye en yakın olan Ben Beckman'dır.
Aramaki, Beckman’in suyunu sıkar. Tamam mal falan da Yamato kafaya kral hakili saldırıyı koydu, adam taş kafa gibi iki sızlandı devam etti. Beckman’in kafaya kral hakiyi vursan pert olur. @MihawkSakazuki ve Kuzan'ı şuan amiral olmadıkları için onları saymıyorum, bu ikisinde kral hakisi olduğunu düşündüğüm için seviyeyi arttırıyorlar. Kizaru Fujitora ve Aramaki'ye en yakın olan Ben Beckman'dır.
Aramaki, Beckman’in suyunu sıkar. Tamam mal falan da Yamato kafaya kral hakili saldırıyı koydu, adam taş kafa gibi iki sızlandı devam etti. Beckman’in kafaya kral hakiyi vursan pert olur. @Mihawk
Beckman diğer sağ kollardan üsttedir biraz ya ama gene bir amirale karşı şansı olur mu, güçlerini görmek lazım. Bence bunda kral haki vardır, ödülü de 2 milyardan fazladır.Sağ kolların Amirallere karşı gelebilecek güçleri yok.
Bu seride en sevdiğim 3 kişiden biri, diğerleride WB ve Kuzan. Mihawk'ı çok güçlü görüyorum, bence Shanks'dan güçlü. Patlayabilirim ama olsun.Mihawk yorumun nedir
Adam haki canavarı Shanks'ın sağ kolu, dediğin gibi kral hakiside bence vardır. Saldırılarına kral hakisi ekleyebildiğini düşünüyorum bide herif serideki en zeki adamlardan biri olarak gösteriliyor. Amirallere karşı kazanamayabilir ama amirallere en yakın adam bana göre Beckman'dır.Beckman diğer sağ kollardan üsttedir biraz ya ama gene bir amirale karşı şansı olur mu, güçlerini görmek lazım. Bence bunda kral haki vardır, ödülü de 2 milyardan fazladır.
Shiryu’dan dayak yerse fena kepazelik olacak.Adam haki canavarı Shanks'ın sağ kolu, dediğin gibi kral hakiside bence vardır. Saldırılarına kral hakisi ekleyebildiğini düşünüyorum bide herif serideki en zeki adamlardan biri olarak gösteriliyor. Amirallere karşı kazanamayabilir ama amirallere en yakın adam bana göre Beckman'dır.
Sıralama şu şekilde usta; genç Wb > Mihawk > ShanksYapma hocam…