Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Amiral Gücüne En Yakın Kişi

Amiral Seviyesine En Yakın Karakter

• Kullanılan toplam oy
    281
Cımbızla ayıklama işine başlamışsın yakışıyor mu :S Amiraller beni değil herkesi yanılttı her aklı başında insan yonkoların çok daha büyük fark koymasını bekliyordu.Amiral lobisi aklı başında değildi işte :D Saka beyazsakala yenilmedi hatta teke tekte direk o öldürdü diyen bile vardı.Amiraller yanılttı tabii biraz kabul ediyorum mangada olaylarda işlediğinden güçlü dedi sonra.Hep Marco ve meyvesi yanıltıcı oldu işin bir kısmı da bizim inada bindirmemiz… Yoksa ben bilmiyor muyum diğer amiralleri Saka dengi çizebileceğini elbette bu ihtimalin farkındaydık.Ama adamı filo amirali diye alıp yücelttiysen bu Sakazuki farkı olmalı diye düşündük fakat araya beklediğimiz kadar bir fark koymadı.
Amiral lobisi yanılmadı @sensey @Mihawk

Bu forumda her lobi bol keseden atıp tutar atmıyorum diyen yalan söyler.Galibiyetler tek attı olur mesela havada öldürdü bile olur.Amiralciler de aynı taktiği uyguladı ama onlara gitti piyango vurdu :hhh:olay bundan ibaret.Tobi = Obito tarzı bir teoriyle gelmişseniz eyvallah ama sadece yüksekten uçtunuz.
Yav, MW aklı başında olanlar bizim gibi düşünüyordu diyorsun. Amiraller sağ kola yakın olsalar denizci kurumunun ne anlamı kalıyor? Yüksekten uçan sizdiniz bu konuda.

Yav, MW aklı başında olanlar bizim gibi düşünüyordu diyorsun. Amiraller sağ kola yakın olsalar denizci kurumunun ne anlamı kalıyor? Yüksekten uçan sizdiniz bu konuda.
Verilen denklemde tek bir yonko oluşumuna karşılık shichiler ve denizciler dengeyi sağlıyor denilmişti daha doğrusu üçü birbirine eş tutulmuştu.Böyle olunca yonko ve tayfası ediyorlar diye düşünülüyor tıpkı shichiler gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık