Aa ,hiç dikkat etmemişim o konuda. Oy atanlar'a da "yargısız infaz" gibi bir şey yapmışım. Bilgilendirmeniz için ben teşşekür ederim.Konunun açılma tarihine baksan anlarsın aslında
Oy atanlara şahsım adına özür dilerim.
Aa ,hiç dikkat etmemişim o konuda. Oy atanlar'a da "yargısız infaz" gibi bir şey yapmışım. Bilgilendirmeniz için ben teşşekür ederim.Konunun açılma tarihine baksan anlarsın aslında
Aa ,hiç dikkat etmemişim o konuda. Oy atanlar'a da "yargısız infaz" gibi bir şey yapmışım. Bilgilendirmeniz için ben teşşekür ederim.
Oy atanlara şahsım adına özür dilerim.
+1 Mihawk zaten seviyesini ilk WB'a saldırarak göstermiştir.Marcodur şuanlık. Mihawk demedim çünkü Mihawk yonkou seviyesi.
Sabo biraz muallak aslında. Fuji zaten peşinden gitme derdinde değildi Luffy'nin.Şunlar arasında amiralle yüzleşmeye cesaret edebilen 4 kişi, bu vs lerde kaybetmeyen 2 kişi ve bu yüzleşmenin sonunca mumya edasında bandajlanmayan 1 kişi var. Söyleyeceklerim bu kadar.
Mihawk:+1 Mihawk zaten seviyesini ilk WB'a saldırarak göstermiştir.
Farkı görmek istiyorum derken, bakalım WB ile aynı seviyeye gelmiş miyim demiyor ki. Bakalım WB'ı ne kadar geçmişim diyerek sallıyor slashı.Mihawk:
"Bu adam ile aramdaki farkı görmek istiyorum" diyor.
Kendiside biliyor yonkou seviyesi degil.
''Gerçek bir kılıç ustası olsaydın kılıcını çekmeden güçler arasındaki farkı anlayabilirdin.''Farkı görmek istiyorum derken, bakalım WB ile aynı seviyeye gelmiş miyim demiyor ki. Bakalım WB'ı ne kadar geçmişim diyerek sallıyor slashı.
Mihawk kendi sözünü yalanlamış oldu.''Gerçek bir kılıç ustası olsaydın kılıcını çekmeden güçler arasındaki farkı anlayabilirdin.''
Dracule Mihawk
Fujitora biraz hirpalayip gitmiş gibiydi. Daha Sabo'nun da yolu var Amiral için. Belki bu arc olur.+1 Mihawk zaten seviyesini ilk WB'a saldırarak göstermiştir.
Sabo biraz muallak aslında. Fuji zaten peşinden gitme derdinde değildi Luffy'nin.
Mihawk kendine saplamış.Mihawk kendi sözünü yalanlamış oldu.