Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Altın Aslan Shiki'nin Seviyesi

SHİKİNİN GÜÇ SEVİYESİ NEDİR

• Kullanılan toplam oy
    28
1-marinefordun anlatıcıya göre yarısı yıkılına kadar direnmiş göz kararı %20 lik bi kısmı yıkılana kadar direnmiş

2-savaştan hemen sonra garp veya sengokuyu göremiyoruz çizik verebilmişmi verememişmi diye buraya kesin bişiy sende diyemezsin

3-garp ve sengokunun savaş başında yüzlerindeki ifade ve paltolarını çıkarması kravatlarını gevşetmeleri tam olarak olmasada ciddi bir modda savaş moduna geçtiklerini doğruluyor tanrı vadisi buna örnek

4-kesin olarak ele alınacak birşey kapı gibi feat var ortada prıme garp ile prıme sengokuyla dövüşüyor ve savaş marinefordun birkısmı yıkalana kadar devam ediyor

5-çizik veremediğini bilmiyorsun holding back olduklarıda kesin değil öyle bile olsa nekadar kendilerini kıstıkları belli değil adamlar paltoları çıkarıp kravatları gevşetiyor günün sonunda aynısını roxa dalarkende yapıyor garp kesin bişiy diyemezsin diyip bilinmeyen şeylerden kesin argüman sunuyorsun

6-bigmomun bişiyde önde olduğunu görmedik shikiye uzun uzun bi dövüş çizilmediğini gördük bukadar net bir kanıya neye dayanarak varıyorsun ?

7-öncelikli olarak statemnts denen bir durum var seride ve shikinin bunlara dem vuracak bir antifeati yok rogerla wb ile kapılabilecek seviyede olduğu geçiyor rogerla gabanlı rayli gemiye çabulcu ekiplerle saldırıp deniz savaşında rogerlar hava durumu sayesinde kurtulabiliyor biçok yerde rogerla defalarca mücade ettiği geçiyor shikinin rogerdan wb den sonra çağın en önde gelen korsanlarından biri olduğu geçiyor bigmom 2v1 lawa kide kaybediyor bu adam prıme garpla sengokuya kaybediyor ama direniyor fark devasa
1) göz kararı ile yapılacak bir scaling değil bunlar ve hala ne kadar direndiği belirsiz o yüzden hepsi tutarsız oluyor.

2) görmesem bile yorum yapabilirim ve ihtimal dahilinde konuşabilirim sıkıntı yok bunda?

3) yahu sen kafayı mı yedin yaralılar var oda nasıl FP olsunlar bu dediğin tamamen safsata oluyor
1-marinefordun anlatıcıya göre yarısı yıkılına kadar direnmiş göz kararı %20 lik bi kısmı yıkılana kadar direnmiş

2-savaştan hemen sonra garp veya sengokuyu göremiyoruz çizik verebilmişmi verememişmi diye buraya kesin bişiy sende diyemezsin

3-garp ve sengokunun savaş başında yüzlerindeki ifade ve paltolarını çıkarması kravatlarını gevşetmeleri tam olarak olmasada ciddi bir modda savaş moduna geçtiklerini doğruluyor tanrı vadisi buna örnek

4-kesin olarak ele alınacak birşey kapı gibi feat var ortada prıme garp ile prıme sengokuyla dövüşüyor ve savaş marinefordun birkısmı yıkalana kadar devam ediyor

5-çizik veremediğini bilmiyorsun holding back olduklarıda kesin değil öyle bile olsa nekadar kendilerini kıstıkları belli değil adamlar paltoları çıkarıp kravatları gevşetiyor günün sonunda aynısını roxa dalarkende yapıyor garp kesin bişiy diyemezsin diyip bilinmeyen şeylerden kesin argüman sunuyorsun

6-bigmomun bişiyde önde olduğunu görmedik shikiye uzun uzun bi dövüş çizilmediğini gördük bukadar net bir kanıya neye dayanarak varıyorsun ?

7-öncelikli olarak statemnts denen bir durum var seride ve shikinin bunlara dem vuracak bir antifeati yok rogerla wb ile kapılabilecek seviyede olduğu geçiyor rogerla gabanlı rayli gemiye çabulcu ekiplerle saldırıp deniz savaşında rogerlar hava durumu sayesinde kurtulabiliyor biçok yerde rogerla defalarca mücade ettiği geçiyor shikinin rogerdan wb den sonra çağın en önde gelen korsanlarından biri olduğu geçiyor bigmom 2v1 lawa kide kaybediyor bu adam prıme garpla sengokuya kaybediyor ama direniyor fark devasa
1) bundan önce marineford hasar alıyor zaten bir sürü bomba patlıyor vs yaşanıyor orada yazan şey fight sonundaki marinefordun sonucudur yani sen burda nasıl bir scaling yaptın çözemedim adam zaten garp ve sengoku gelmeden önce hasar vermiş mf'ye bir kaç hasar da bunların çatışmaları sonucunda ortaya çıkıyor bu göz kararı ile yapılabilecek bir scaling değil böyle bir mantık yoktur.

2) bende ihtimal dahilinde konuşuyorum kesin değil ha sen shikinin bu haliyle gidip 2'sine karşı (FULLPOWER GARP VE SENGOKU)'ya çizik atabilecegini düşünüyorsan daha çok konuşacak şeylerimiz var bile bile fanı olduğun karakteri ezdin neyse birşey demiyorum iki büyük amiral gelcek prime dönemlerinde ve shiki denen herifte bunlar fpyken çizik verecekmiş komik açıkçası.

3) hayır ben ciddi değiller demiyorum? zaten herkes ciddi olur ama ciddi olması demek onun fp olacağı anlamına gelmez hala serious modunda kendilerini tutabilirler savaşırken zaten herkes ciddi olur burda kendilerini tutmalarından bahsediyorum buna ek olarak orada bir sürü yaralılar var marineford'u tamamen boşa koyup herşeyi dağıtacaklar mı? yaralıları da yok saysınlar vursun babam vursun.

4) buna cevabını verdim daha tekrarlamayacağım

5) buna da cevabını verdim tekrar söyleyeyim sen bu mantıkla bakıyorsan bende farklı açıdan bakarım godvalley ile marineford bir değil bu 1 zirve savaşında amiraller bile FP değildi MF de zarar görmesin etraf diye bu 2 ben bu mantıkla bakarsam benim dediğim daha doğruya çıkıyor üstüne üstlük yaralılar vs de var yani benim ihtimalim senin ihtimalinden daha yüksek olduğunu kanıtlarım bu şekilde.

6) çizilseymiş o zaman ben napayım big mom acoc dura endurance her konuda üstün durumda şuan.

7. ben bunu kaçıncı defa tekrarlayacağım seride bu rival konuları featler ile tamamen çelişiyor o yüzden ele alamazsın possbility yani ihtimal dahilinde ele alırsın eğer "yok banane zerre umrumda değil çelişmesi" diyorsan sana kolay gelsin çünkü böyle bir dünya yok ve bu safsataya giriyor.

rogerin veya wb'nin shikiye rival olacağına dair hiçbir iz yok.

big mom'un yenilme sebebide gafil avlanmasıdır bunuda ben söylemeyeyim gidip law kid vs bmom
garp sengoku vs shiki mantığından yola çıkarak neyi elde etmeye çalışıyorsun

böyle bir scaling yokki bu tamamen ben resmen sen şuan ölçek yapmayı katlediyorsun.

Kuzan yaşlı garpla kapışırken blitz yiyor daha prıme garp varken nası yapacak o işi mesela

Sadece gemi değil birazdaha hasar var marinefordda anime sahnesinde ilk bi clashe atılıolar mesela mangadada öyle

Gösterilmeme konusunda haklısın buna bişiy diyemem ama aokijinin yaşlı garptan blitz yemesi prıme garp+ prıme sengoku ordsyken 2v1 in önemini biliyorken shikiye + yazıor bence

Hocam tv sonrası büyük korsanların panelinde shikide var mesale

Chinjaoyu tek yerken gösterdi ama işte shikiyi öyle göstermiorki yazar yok roger fırtına ile zor kaçtı yok marinefordun yarısı yıkıldı 2v1 de felan hani rahat fark var gösterimlerinde
Kuzan, Garp'tan blitz yemeden önce Garp'ı Ice Ball içine alıyor. Bunu yapmayıp direkt Ice Age ile adayı komple dondurabilir Kuzan.

Bir de Kuzan vs Garp ile Shiki vs Garp & Sengoku pek çok açıdan farklı ;
--Kuzan, Garp'ın öğrencisi, Garp'ın en az 2 defa söylediği üzere Kuzan Garp'a yumuşak davranıyor, tam güç değil yani, mental nerfli.
--Kuzan, deplasmanda değil evde savaşıyor ve Teach'in adaya zarar verilmesini istemediğini biliyor, bu yüzden de tutuyor kendini.
--Son olarak Kuzan, Shiki gibi öldürme amacıyla saldırmıyor, en nihayetinde öldürmemişler bile ele geçirmiş koymuşlar kodese. Yani Kuzanda bırak öldürme motivasyonunu bir Akainu vssindeki gibi motivasyon bile yok.

Özetle Kuzan özelinde değil de diğer Amirallere göre de bakabilirsin, Shiki rage modda, bunu kaçırmadan bakman lazım. Fuji geldi oraya misal, anında indirir meteoru MF falan kalmaz ortada, Sengoku ve Garp onu durdurana kadar daha raging tiger atar, MFyi kaldırıp indirebilecek bir adam, Kizaru desen MFyi Yasakaniyle patlatması kaç saniye sürecek.

Dediğin gibi yazar Shiki'yi hem diğerleri gibi toprak fethetti diye anlattı, hem Kaido çağ eski Rocks tayfasındakilerin çağı derken gösterdi, bu onu Çinjaonun önüne koyuyor ama diğer TV 6 lısının yanına koyuyor mu, hikaye tamam ama güç unsuru yönünden gösterim şart bence.

1) göz kararı ile yapılacak bir scaling değil bunlar ve hala ne kadar direndiği belirsiz o yüzden hepsi tutarsız oluyor.

2) görmesem bile yorum yapabilirim ve ihtimal dahilinde konuşabilirim sıkıntı yok bunda?

3) yahu sen kafayı mı yedin yaralılar var oda nasıl FP olsunlar bu dediğin tamamen safsata oluyor

1) bundan önce marineford hasar alıyor zaten bir sürü bomba patlıyor vs yaşanıyor orada yazan şey fight sonundaki marinefordun sonucudur yani sen burda nasıl bir scaling yaptın çözemedim adam zaten garp ve sengoku gelmeden önce hasar vermiş mf'ye bir kaç hasar da bunların çatışmaları sonucunda ortaya çıkıyor bu göz kararı ile yapılabilecek bir scaling değil böyle bir mantık yoktur.

2) bende ihtimal dahilinde konuşuyorum kesin değil ha sen shikinin bu haliyle gidip 2'sine karşı (FULLPOWER GARP VE SENGOKU)'ya çizik atabilecegini düşünüyorsan daha çok konuşacak şeylerimiz var bile bile fanı olduğun karakteri ezdin neyse birşey demiyorum iki büyük amiral gelcek prime dönemlerinde ve shiki denen herifte bunlar fpyken çizik verecekmiş komik açıkçası.

3) hayır ben ciddi değiller demiyorum? zaten herkes ciddi olur ama ciddi olması demek onun fp olacağı anlamına gelmez hala serious modunda kendilerini tutabilirler savaşırken zaten herkes ciddi olur burda kendilerini tutmalarından bahsediyorum buna ek olarak orada bir sürü yaralılar var marineford'u tamamen boşa koyup herşeyi dağıtacaklar mı? yaralıları da yok saysınlar vursun babam vursun.

4) buna cevabını verdim daha tekrarlamayacağım

5) buna da cevabını verdim tekrar söyleyeyim sen bu mantıkla bakıyorsan bende farklı açıdan bakarım godvalley ile marineford bir değil bu 1 zirve savaşında amiraller bile FP değildi MF de zarar görmesin etraf diye bu 2 ben bu mantıkla bakarsam benim dediğim daha doğruya çıkıyor üstüne üstlük yaralılar vs de var yani benim ihtimalim senin ihtimalinden daha yüksek olduğunu kanıtlarım bu şekilde.

6) çizilseymiş o zaman ben napayım big mom acoc dura endurance her konuda üstün durumda şuan.

7. ben bunu kaçıncı defa tekrarlayacağım seride bu rival konuları featler ile tamamen çelişiyor o yüzden ele alamazsın possbility yani ihtimal dahilinde ele alırsın eğer "yok banane zerre umrumda değil çelişmesi" diyorsan sana kolay gelsin çünkü böyle bir dünya yok ve bu safsataya giriyor.

rogerin veya wb'nin shikiye rival olacağına dair hiçbir iz yok.

big mom'un yenilme sebebide gafil avlanmasıdır bunuda ben söylemeyeyim gidip law kid vs bmom
garp sengoku vs shiki mantığından yola çıkarak neyi elde etmeye çalışıyorsun

böyle bir scaling yokki bu tamamen ben resmen sen şuan ölçek yapmayı katlediyorsun.
1- göz kararı değil diyorsan anlatıcının sözünü ele al ben göz kararı bakarak yarısının hyberbole olduğunu dile getiriyorum sadece bet bir açıklama var günün sonunda :)

bunlar shikinin no name erlerle kapışmalaırndan oluşan 2 patlama
Buda savaş sonu dümdüz olan kısımlar ve oluşan yıkım yıkımın küçük bi kısmı yani o dediğiniz patlamalar

2-sen görmeden kesin bi şekilde garpta sengokuda çizik yok dedin bu bilinemez belki var belki yok ihtimal dahilinde yorum yapabileceğin bişiy değil ayrıca çizik verebilmesi de abartı bir durum değil 1-2 ufak kanama verebilir yani adamın meyvesi buna elverişli bu garpla sengokuyu küçültmez shikiyi yüceltir verememişsede sorun değil çünkü 2v1 var ortada karakterin fanı olmamla ilgisi yok objektiflik meselesi var ortada

3-yaralıları tahliye etmek için arkada denizci erleri mevcut zaten onu geçtim shikiyi durdurmazlarsa daha çok yaralı olacak ve yazdığım şeyde fp ler demedim ama ciddiler kendilerini aşırı kısmadıklarını hal hareketleri gösterior saldırıya atılırkenki yüz ifadeleri felan ortada shikiyi nekadar hızlı yenerlerse okadar az hasar olacak yaralılara vursunlar diye bişiy yok öyle savaşlarda istemeseler bile erler etkilenecek zaten
6- bigmom>dragonda al o zaman çizilmedi ya yada bigmom>joyboyda al çizilmedi ya çizilmediyi geçtim şu adam için şurda 2 denizci efsanesi savaşması bile herşeyi gösterior lawa kide kaybeden bigmomun statları garpa sengokuya direnen shikinin statlarından neyine üstün olacak :)

7-safsataya senin dediğin giriyor öyle bir mantık hiçbiyerde yok bu adamın antifeati olmadığı müddetçe sen bu statementsleri yalanlayamazsınki bu adamın zaten featini yazar 0.bölümde gözümüze soktu adanın yarısı yıkılana kadar savaştı dedi oda sensei 2 top tier adamla bigmomun savaşabildiği en yüksek top tier base kaido

-aynı dövüşü tekrar okumanı sana tavsiye ediyorum kidin nerfi varken lawıda ofguard yakalyarak üstün geldiği bir kısımda var bigmomun ama aynı duruma bigmom düşünce kaybediyor ölçek katleden sen oluyorsun burda yaşlı bi garpın kuzanı nasıl ezdiği ortadayken şurda prıme garpla sengokuya shikinin direnmesinin değerini anlayamıyorsunuz üstüne destekli biton statements varken

Kuzan, Garp'tan blitz yemeden önce Garp'ı Ice Ball içine alıyor. Bunu yapmayıp direkt Ice Age ile adayı komple dondurabilir Kuzan.

Bir de Kuzan vs Garp ile Shiki vs Garp & Sengoku pek çok açıdan farklı ;
--Kuzan, Garp'ın öğrencisi, Garp'ın en az 2 defa söylediği üzere Kuzan Garp'a yumuşak davranıyor, tam güç değil yani, mental nerfli.
--Kuzan, deplasmanda değil evde savaşıyor ve Teach'in adaya zarar verilmesini istemediğini biliyor, bu yüzden de tutuyor kendini.
--Son olarak Kuzan, Shiki gibi öldürme amacıyla saldırmıyor, en nihayetinde öldürmemişler bile ele geçirmiş koymuşlar kodese. Yani Kuzanda bırak öldürme motivasyonunu bir Akainu vssindeki gibi motivasyon bile yok.

Özetle Kuzan özelinde değil de diğer Amirallere göre de bakabilirsin, Shiki rage modda, bunu kaçırmadan bakman lazım. Fuji geldi oraya misal, anında indirir meteoru MF falgarpan kalmaz ortada, Sengoku ve Garp onu durdurana kadar daha raging tiger atar, MFyi kaldırıp indirebilecek bir adam, Kizaru desen MFyi Yasakaniyle patlatması kaç saniye sürecek.

Dediğin gibi yazar Shiki'yi hem diğerleri gibi toprak fethetti diye anlattı, hem Kaido çağ eski Rocks tayfasındakilerin çağı derken gösterdi, bu onu Çinjaonun önüne koyuyor ama diğer TV 6 lısının yanına koyuyor mu, hikaye tamam ama güç unsuru yönünden gösterim şart bence.
senin mantığınla kuzan garpla sengokuyu yenmeye deil adayı dondurmaya gelmiş olur rakibi ingorlayarak ve yapabilir edebilirden çok feate bakınca bu pek mümkün deil ve orda garp konuşurken kuzan atak yapıor

kuzan olayına girip konu başlığına ters düşmeyeceğim kuzanın fp olduğu 1126 da ve geçior kendi ağzından garpın lafları pek önem arzetmior kuzan kendi yolunu kendi seçti kendisi dediği gibi

kuzanın öldürmeye savaştığıda 1126da geçior bakarsın

garp fujiden hızlı bi karakter sorun orda fujıtora g3 luffy ile felan eşleşiyordu öyle üst düzey bir hız başarımı yok sen garp armut toplıcak die bakıorsun

gösterim elbette şart odanın dangalaklığı bu durum sana burda hakveriyorum hocam ama anlatıcının dediğine ve rogerla olan savaştaki dediklerine bakarsan shiki aslında featsizde deil savaştığını sonucunu biliyoruz ama offscreen sadece sorun bu netleştirmiyor bu yüzden ama anlattığım gibi rogerla kapışıyor roger zor kaçtı oluyor marineforda giriyor adanın yarısı yıkıldı deniyor zaten topraktır hükümdür bunlarda efsane altılıya denkken shikinin bu savaş sonuçlarıylada güç olarakda yakın denk alınmasının yanlış olucağını söylemek saçma olur anlatmak istediğim bu anlatabilmişsem

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık