Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ali vs Tyson (STİL)

Ali'nin stili mi Tyson'ın stili mi ?

• Kullanılan toplam oy
    76
Ali sadece boksör değil bambaşka bir şey. Tyson onun en büyük hayranlarından biri zaten. Ali en iyisi olacak. Tartışmaya kapalı zaten Ali'nin intikmanı Tyson aldı.

Stil olarak da Ali daha iyi. Eskrim dövüşçüsü gibi takılıyor sahada. Mike ile maç yapsalar Mike madara olurdu diye düşünüyorum.
Tyson'ın zaten dövüşte şansı yok ki kendisi bunu söyler zaten.Hatta emin değilim ama sanırım Joe Frazier demişti ki Mike bizim zamanımızda olsaydı asla bugünkü başarısına ulaşamazdı hepimiz onu yenerdik diye.

Tyson'ın zaten dövüşte şansı yok ki kendisi bunu söyler zaten.Hatta emin değilim ama sanırım Joe Frazier demişti ki Mike bizim zamanımızda olsaydı asla bugünkü başarısına ulaşamazdı hepimiz onu yenerdik diye.
Bilemeyiz o iddia hiç bir zaman ispatlanamayacak ama bence de bir foreman’ı yenemezdi mesela.

20 yaşındaki mike tyson joe frazier ve muhammad ali’yi yenebilirdi ihtimal dahilinde . ancak george foreman bir tık ters geliyor ona bence.

20 yaşındaki mike tyson joe frazier ve muhammad ali’yi yenebilirdi ihtimal dahilinde . ancak george foreman bir tık ters geliyor ona bence.
Ali’ye bir tane bile zor vururdu Mike ya. O içe dalmaya oynayan bir adam. Muhammed yamacına sokmaz onu. Fena hırpalanırdı Mike.

Ali’ye bir tane bile zor vururdu Mike ya. O içe dalmaya oynayan bir adam. Muhammed yamacına sokmaz onu. Fena hırpalanırdı Mike.
Fraizerı pek izlemedim de gördüğüm bazı yorumlarda mike ın stilini andırdığı söyleniyordu. Fraizer, aliyi knock out edebilmişti o yüzden pek belli olmaz diye düşünüyorum. Ali favoridir yine de.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık