Ne yabancı hayranlığımı gördün la Nico Robinden başka?@carpe d. em gibi yabancı hayranı kötü özentiler yapıyorlar böyle şeyler ne yapalım silelim mu bu noobu
Ne yabancı hayranlığımı gördün la Nico Robinden başka?@carpe d. em gibi yabancı hayranı kötü özentiler yapıyorlar böyle şeyler ne yapalım silelim mu bu noobu
Yan hesabının yazdıklarından başkası sorumlu sankiNe yabancı hayranlığımı gördün la Nico Robinden başka?
Silmeyelim ama Mr.Smith gibi özümseyelim, bizden biri yapalım.@carpe d. em gibi yabancı hayranı kötü özentiler yapıyorlar böyle şeyler ne yapalım silelim mu bu noobu
Akıncı'nın mı öyle kılıcı var anlamadımHavada durabilen kılıcın varken neden tabanca kullanırsın ki :S
Mifawk tohumu bu Carpe aramıza alırsak aramızı açarSilmeyelim ama Mr.Smith gibi özümseyelim, bizden biri yapalım.
Akıncı'nın mı öyle kılıcı var anlamadım
O maskeye değil de tayta mı takıldın sahiden?Akıncı makıncı ayağına Netflix türk erkeğinede taytı giydirdi hadi hayırlı olsun.
Tayta takılmadım aslında maskede berbatda bu süperkahraman işi iyice boka sardı bence ve neden tayt yani yoksa aslında bu güçleri taytmı veriyoda biz bilmiyoz?O maskeye değil de tayta mı takıldın sahiden?
Evet Dizi'yi izlemiyorum bölümlerden bulamam ama burada 0.20 civarı gözüküyor.Silmeyelim ama Mr.Smith gibi özümseyelim, bizden biri yapalım.
Akıncı'nın mı öyle kılıcı var anlamadım
Kot pantolon fazla sert, kumaş pantolon fazla janti. Tayt en iyi dedilerse demek kiTayta takılmadım aslında maskede berbatda bu süperkahraman işi iyice boka sardı bence ve neden tayt yani yoksa aslında bu güçleri taytmı veriyoda biz bilmiyoz?