Obito'nun White Mask halini Minato alır, çünkü daha önceden yerleştirdiği mühür kaybolmuyor. Yani Kamui'ye şimdiden çözüm üretmiş vaziyetteler.Tamam,teşekkürler.
Bende onun için sordum. Adamın gençliği için shibobilerin tanrısı deniyor. Gençliği olsaydı pek çekişmeli olmazdı.Şuanda da hokegeler alır bence. Karşıda Obito ve pain harici hokegelere sorun çıkartacak biri yok. Obito'nun white mask halini Minato alır gibi. Pain'i ise Tobirama alır. Geri kalanları ise zaten Sarutobi ve Tsunede alır. Eğer meydan savaşı da olursa Minato ve Tobirama gibi iki hızlı adam çok iş yapar. Tsunade Katsu sayesinde hokegelere destek vereceği için o ölmeden akatsuki biraz zor kazanır. Tsunade'ninde bu kadar adamın içinde ölmeyeceğini düşünüyorum. Kisame zaten pek bir şey yapamaz burada. İtachi'nin ise tsukiyomi ile bu kadar tecrübeli adamları genjutsu altına alabileceğini sanmıyorum. Obito ve pain ise bu kadar adamın karşısında dayanamaz.
Itachi için ise Tobirama çok kötü eşleşme, adamın Uchiha'lardan daha çok bilgisi var klan üzerinde.