Tsunade Kakuzu karşısında dayanabilir diye düşünüyorum. Tobirama İtachi'nin işini bitirdikten sonra yardıma gelirKakuzu tsunadeyi alamazmı kardeş
Tsunade Kakuzu karşısında dayanabilir diye düşünüyorum. Tobirama İtachi'nin işini bitirdikten sonra yardıma gelirKakuzu tsunadeyi alamazmı kardeş
Firuzen ne diyor bak 8 yaşındayken bilgeliği hokageliğe denkdi Tobirama sasukenin gözlerine bakıyordu çatır çatır.Tsunade Kakuzu karşısında dayanabilir diye düşünüyorum. Tobirama İtachi'nin işini bitirdikten sonra yardıma gelir
Neye baktığına bağlı. İtachi, sannin olan Tsunadenin dostu sannin Jiraiyadan yanında Kisame ile beraber korkması daha korku gibi. Onu ciddiye al derim. Hashirama giriyor araya sen korkttu diyorsun. güzelUzmanı değilde korkuyor sanki sasukeyi görünce
Tobirama Uchiha'ları çok iyi bilen birisi. Genjutsu yaramaz. Amaterasu dan da kurtulur. Katon desen zaten yaramaz. Evet İtachi boş adam değil ama Tobirama daha üstün. Edo tenseisi var bir kere.Firuzen ne diyor bak 8 yaşındayken bilgeliği hokageliğe denkdi Tobirama sasukenin gözlerine bakıyordu çatır çatır.
İtachinin ne dediğini hatırla tskuyomiden kurtuluş yokturTobirama Uchiha'ları çok iyi bilen birisi. Genjutsu yaramaz. Amaterasu dan da kurtulur. Katon desen zaten yaramaz. Evet İtachi boş adam değil ama Tobirama daha üstün. Edo tenseisi var bir kere.
Nedir son durum kim kime karşı ?@TheSlashOfMihawk Şimdi ne diyorsun reis ?
Rinnegan madara 1 ems , itachi, kakuzu vs hashirama , tobirama, tsunadeNedir son durum kim kime karşı ?
Ooo desene tek taraflı dövüş var Hokageler lehine. Madara hariç çöp.Rinnegan madara 1 ems , itachi, kakuzu vs hashirama , tobirama, tsunade
Rüyanda çöp türlerOoo desene tek taraflı dövüş var Hokageler lehine. Madara hariç çöp.