Takdir ettim deminHayırdır gömüyor musun? @Dattebayo..!
Takdir ettim deminHayırdır gömüyor musun? @Dattebayo..!
Eichiro Oda:Benim her dediğime inanmayın bugün dediğimin yarın geçerliliği yoktur.1 yıl içinde Korsanlar kralı olurdu-Eichiro Oda.
İki yılda biterdi diyordu galiba bir yıl değil. Her türlü çok iyi ama. Luffy iki yıl boyunca güçlenmek için eğitim yaparken Sakazuki çaylak olarak başlasa, Luffy eğitimini tamamladığı sırada seriyi bitiriyormuş kral. Sakazuki potansiyel> NikaSakazuki Nika'nın yerinde olsaydı seriyi 1 yılda bitirirdim diyen Oda Sakazuki sadece KK olacak demiyor. Adam IM'i vb. de indiriyor demek ki. Bunlar olmadan seri bitmez çünkü.
Reis her türlü adaleti getirecekti dünyaya demek ki. Korsan veya Denizci olması çok önemli değil.
Aslında reis burada yanlış çeviri var. Ben zamanında Japon birisine sormuştum direkt manga 1 yılda bitiyor. Yeni çeviriler de bu şekilde globalde. Adam 50 bölümde OP'yi bitiriyor yani.İki yılda biterdi diyordu galiba bir yıl değil. Her türlü çok iyi ama. Luffy iki yıl boyunca güçlenmek için eğitim yaparken Sakazuki çaylak olarak başlasa, Luffy eğitimini tamamladığı sırada seriyi bitiriyormuş kral. Sakazuki potansiyel> Nika
Yonkoları kastetseydi onlar daha erken bitirirdi bromAslında reis burada yanlış çeviri var. Ben zamanında Japon birisine sormuştum direkt manga 1 yılda bitiyor. Yeni çeviriler de bu şekilde globalde. Adam 50 bölümde OP'yi bitiriyor yani.